Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Šly přímo do hlíny, na tuhle várku zkusím později naxadit top max podle rad a uvidíme.
Jinak jsem si všechno začal popisovat, aby v tom nebyl bordel jako doted, tak to snad nebude vypadat tak amatersky.
Původní příspěvek od freensouth Šly přímo do hlíny, na tuhle várku zkusím později naxadit top max podle rad a uvidíme.
Jinak jsem si všechno začal popisovat, aby v tom nebyl bordel jako doted, tak to snad nebude vypadat tak amatersky.
Hlavně už neblázni s těma špejlema, je to funny...
Dneska ráno vylezli 3 ze 3 sweet dwarfů, takže fair seedd (growshop seeds) prozatím u mě 100 procentní klíčivost.
V noci ze včerejška na dnešek objednán biobizz top max a dneska vezu další dva SD zasadit na balkon do druhýho bytu kterej je na východ.
sweet dvarf jede pěkně, ale jedno semínko vylezlo dost zdegenerovaný a umřelo, takže tady mám už jenom dva, nicméně další dva jedu na jinym balkóně, kam jsem převezl i ten noname a pěkně vystřelil, foto zítra.
CC vypadá docela fajn, ale moc nejede, je nanic počasí...
Menší update z druhý zahrádky, noname jsem přesadil a koukám že dost letí, evidentně (i podle jinejch kytkek) se jim vede na východ mnohem líp než na západ (jestli je to ve FAQu tak sorry)...
AF zasadne nestrihat!!! Pripravis se tim o dost vynosu Kratka doba rustu a kdyz ji smiknes, tak se ti sice rozvetvi, ale nestaci to dorust do takovych rozmeru, aby se ti to vyplatilo vic nez nezastrizeny
SOuhlasim ze zastrihavat nema cenu, akorat to ztrati.
Jinak dnesni fotky, vypada to ze snad konecne bude trosku slunicka :-).
Dostavaji biobizz topmax s kazdou zalivkou, ty malinky (v tech vetsich kvetinacich - nepředhnojená půda) a noname dostavaji AGRO NATURA a nevypada ze by nejakejm neco chybelo nebo prebejvalo...