Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No já nevím jak dopadl Ruza,ale já tam mám matkárnu a za chvíli budu mít odjeté první kolo a druhé jsem dnes rozjel
Obešl jsem se bez rekuperační jednotky a v těch největších mrazech-noc,mněli den : -25--30 venku,tak bylo u vnitř krásných23-25C a přes den-zhasnuto-venku -10C,tak v boxu optimálních 16,no a mimo box ve volném prostoru těch 12C.
No takže se držet hesla s chutí dotoho a já už mám víc jak půl do toho...
No a jelikož už zima zkončila,tak už máš po problému s teplotou,nebo zasaď venku
Mimochodem v létě je tanízká teplota obrovskou výhodou,ale chce to pořádnou výmněnu vzduchu už jen proti plísním....
Nazdar!
Tak na těch 200w topných kabelů mi to vytopilo v noci 17-19 stupnů a den 22.No celkem spokojenost a kabely měřili každý 5,4m na darkroom 1,2x1,2m akorát.Termostat 1000kč,kabely 600kč.
Já tam mám, folii co se dává jako zateplení pod střechy, aby odrážela teplo zpět do místnosti, světlo odráží také dobře. Možná by mohla pomoci při odrážení tepla v boxu v zimě, ale v létě by to mohlo být na škodu. V sobotu jsem jí lepil do boxu a co nejdříve ji vyzkouším.
No nevím, tak mě to vlastně ani nevadí, já mám teď box ve sklepě kde je 18 stupńů zevnitř vystlaný alobalem, rozměry 58x58x105 150w výbojku a odtah 120mm pc ventilátor na plný výkon a v boxu je 27 stupńů tak nevím co to bude dělat s tou folií.