Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... No ja osobne hned jakmile mi vyleze klicek jak rikas ty 2 mm (hlavne aby byla praskla ta slupka) tak je hned dam na vlhkou hlinu klickem dolu samozrejme...(v hline muzes udelat malej dolicek nez tam polozis seminko)... ... zalejvam rozprasovacem...
Já měl podobný problém měl sem 200 semínek modelu co sem si přivezl z holandu, a ani jendu mi nevyšlo,vždy vylezl malý klíček a pak nic,myslim že máš špatná semínka budto jsou ztará nebo byla špatně skladovaná atd.... radši si sežen semínka z tohoto roku a nebudeš mít problém
no ja sem si myslel že to je kvuli p.h vody ... zkusim to dat hned do hliny , a to seminko ma jit videt nebo hloubeji do hliny ? svitit na to mam nebo radši ve tmě ?
THC world
Dal jsem seminka do vody a mam je tam uz 48 hod. A stale nic. Vubec to seminko neprasklo. Mam tu vodu v misce (tmavé) a prabvidelne ji prikryvam vlhkyma kapesníkama. Vzal jsem 2 seminka tedy (nevyklíčená),dal 2cm do černozemě a trochu zalil. Ted jen cekam jestli neco vyroste. Muze mi nekdo rict proc ty seminka v te vode nevyklicila? Jsem si jist ze je to kvalitni seminko A muze mi jeste nekdo rict jak mam zalivat ty 2seminka,co jsem dal do cernozeme? PROSIIM
Jestli je to semeno je dobre tak by melo vyklicit do dvou dnu.jinal ty semana zalevej dak akorat to musis poznat podle sebe kolik to potrebuje zalejt.Staci kdyz tam nalejes tak slkenicku vody
tak to ti pravděpodobně v té hlíně asi trochu shnije , mrkni se sem na první foto . Dva talíře , vata , hajzpapír , ubrousek a na to semíka . To pak celý šoupneš nekam kde je nejlíp 21°C do 24hod by měli první prasknout a za par dni jak již na zmiňované fotce .
OK. Tak jsem to dal do pruhledne krabicky,do toho mokrou vatu a na vatu ubrousek. Dal jsem tam seminka a cekam. Mam jeste dotaz. Ty seminka na ty vate maji byt spis ve tme nebo na dennim svetle. Zarivku nemam.
Joo, s tou vodou a tmavou miskou a kapesnickama to je doost dobry! Me vetsinou do 24h vsechna seminka na boku jiz praskaji - ale to take hodne zalezi na teplote - obecne pro klliceni seminek je ideal 32°C ( dle knihy L. Dupala) a tma ! Podrobne botanicke informace ke konopi jsem sice myslim nikde nezahlid, ale nepamatuju, ze by to na strankach Dutch passion ci Paradise seeds psali nejak vyrazne jinak!
Ty hry s pruhlednejma miskama a papirovejma kapesnickama ci co jsou dle me vic pracne a rizikovejsi a spis usmevne, nez 100% uspesne
No, hlavne to ted stotricetdevitko furt nezalejvej a nech to bejt, at si to vysycha - lepsi je mirna vlhkost, nez tezka mokra zem !!
Naposledy upravil Galen Aldaron 06-08-2004 v 23:49 PM
moje mamka ktera je profesionalni pestitelka /ne ganja/ mi rikala ze je nejlepsi dat seminka primo do hlina asi tak centimetr, hlina musi byt vzdusna/nejlip raselina pro vysevy/ a vlhcit rozprsovacem,,, vpripade ze dam prednost kliceni, neni dobre nechat seminka klicit primo na prudkem svetle, spise ve stinu,,,,seminka pokud jsou funkcni vyklici do dvou az tri dnu,,,,,,,zdar a silu a hodne stesti
Tak za 5 dni ani klicek. To je v prdeli. Ale nevadi,vyzral jsem na to. Ty seminka jsem dal normalne do hliny a co se nestalo... Za 4 dny tam uz je (kyticka ) velka asi 4cm Takze predkliceni je na hovno. Nechce mi nekdo dat radu jak mam pokracovat..eee. treba kdyz me to bude rust na krivo a bude se to chtit klatit k zemi?