Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1,2 - Sweet Tooth Auto, výška 50cm; první holčinu jsem před kosou blejsknout nestihl, tak alespoň dívenka č.2
Jinak co se týče hnojek, tak je aplikuju jen na klasické kytky zatím v poměru 1:1 grow/bloom, jak začnou kvést, přejdu na poměr 1:1 bloom/PK13-14. Automaty nehnojeny vůbec, lebedí si v načechraném kompostu a očividně jim to svědčí
21.9.2013
Zdarec, je tu menší infotoup dnes jsem zalel dvojitou dávkou PK od atami, kytky sice trošičku odspod žloutnou, ale to už neřeším. Do konce jim dusík určitě vystačí. Nejrychlejší zatím stále Pineapple, v závěsu AfghanSkunk. Akorát s tím africkým křížencem budu rád, když dojedu alespoň s nějakým výsledkem, ale ještě to nezatracuju - možná s prvními mrazy
foto 1 až 3... African Free
foto 4 - 6... Afghan Kush x Skunk
foto 7 to 10... Pineapple Chunk
foto zbytek... Shaman známé z loňského out semena
Zdravím ctěné growerstvo. Tak včera zabili a ukradli dvě holčiny, konkrétně afghanXskunk a african free. Doufám, že se čorky řádně přiotráví nahnojeným mlíkem, případně ať po zakouření dostanou rozsáhlý tumor plic. O víkendu nafotím Pineapple Chunk, jestli z něj teda aspoň kousek zbyde...zbývájí mu ještě á 2-3 týdny. Napřesrok už asi pouze automaty a Purpurea Ticinensis od Owl's productions, která už je na cestě...
Přikládám zatim alespoň "deatilní" foto sušiny ST...zatím mi to dává do těla po každém zakouření. Chuť je sladkokyselá, mírně nahořklá do oříšků. Účinek spíš tělesná indika, i když po jednom tahu se dá docela fungovat. Vůně je víc ovocná - sladkokyselá, po pomnutí docela i agresivní smrad.
foto 1 - originál snímek; zbytek variace s různě barevnýmii filtry (a hned na oko vypadá jako docela jiný vzorek...)