Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahooooj vsetci....dakujem za postrehy a mile komentare.....stale potesi..
dlho som sa neozvala, ale ani nebolo o com...rastlinky teda dalej stoja na zahrade, a cakaju na kusok slnka....
ale Vertigo, som uz musela skosit....nasrala sa mi tam pliesen....aj tak uz by to lepsie nebolo, a z minuleho roku viem ako rychlo sa to mnozi...
takze rastlinky su pod stalym dohladom, a Vertigo uz visi....
dakujem vsetkym za mile komentare, a tiez za rady....
Vertigo som uz skosila....bolo 5 dni viac,a zislo by sa dlhsie podrzat, ale nasla som v tope pliesen, a z minulorocnych skusenosti, viem ze sa to siri feeest rychlo...
tak uz to ma za sebou....
Rada by som pridala fotky, ale zase to nejde....budem to skusat, a v kazdom pripade tu dam posledne foto z Vertiga v zahrade a samozrejme aj ako si pekne visi.....
tak Vertigo je uz vysusene, a odpociva v mrazaku....
vona je uzasne intenzivna......
a pokurka, nebezpecna, odporucam len pred spanim ...alebo ak chces stvrdnut doma....
....ak sa to niekto pusti pestovat, tak bude velmi spokojny.....
dorastlo to na 70 cm...a vynos bol 60g...nie zle co poviete?
Vzhladom na to posrane pocasie, je to dobre....som spokojna.....
Od septembra idem automaty indoor......
...A na zahrade stale stoji este jedna Pandora....cudna je....ma uplne ine kvety, listy....nechapem....
...A este maly report o mladych....
vsetky sa drzia, rastu takmer rovnako, ako tie zasadene v Maji....
takmer mam pocit ze pomalsie....
stale tu prsi a je velmi malo slniecka...
a maly postreh....tie co som nerozsadila, su najvyssie....
a uz je v mrazaku Pandora( normal )...40g...dorastla do 86 cm
a jedna Automaria ll (druha sa este susi)....40g a vyska ...90 cm
a este predtym spominane Vertigo............60g .....68cm
vo vynose jednoznacne vedie Vertigo...
aj zhuluje jak svina....
a chutovo je najlepsia Pandora....ozaj ovocna chut...
.jemny zatah....a potom....huhuuuuuuu
ubi, ten hrobeček se ti mov povedl---mě se od samýho začátku moc líbila ta pandora. zkusím ji jet na rok. Miluju ovocné kytky. A vertigo 60g na 68cm...super! dobře ty!
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.