Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hello Growers
Tomu rikam poradna diskuse hehe ale tak to ma bejt musime sa konfrontovat jinak se neposuneme dopredu
Dnes nasadene PK13-14 od Hesi..mam PK 13-14 aj od Plagronu ale to som skusal tak proc neotestovat neco jine...
Kazda kytka dostala dnes 15L Alga Bloom 4ml na 1L
a Kazda dostala 10L PK13-14 (Hesi) 2.5ml na 10L
Tak jak to tak citam tie prispevky tak hlavne vela lidi se bojej ze to nedojede do konca.
Tohle neni muj pripad ja to do konce dotahnu aj ked sa posere pocasie..a to na 100%
Mam pripravenu igelitovu strechu ktera ma 10mx2m co je velkost mojho growu.
Takze sledujem pocasie a hned jak to pude dolu proste ten grow zabednim a klidne nahodim 2 elektricke radiatory a otocne vetraky takze grow bude v suchu
Tak to asi tak vsetko zatial kludne piste reagujte..
Foto1 AK47 Brutalne sa nafukuje kvet
Foto2 Santa Bud Zatial drobnejsie kvety ale delaj se vsude
Foto3 Nebula ( brutalne zacina naberat po celej palde kvety
Foto4 Nadhled
Foto5 I Like Bike na porovnanie ake to je asi velke at mate predstavu Ten ram GT je 21-ka
koukam tady to zije doufam ze mi tu nekdo poradi. jde o indor
mam par kytek super lemon haze maj asi tak 2.5 metru asi 4x jsem je zastrihnul v pulce srpna nebylo po paldach ani naznaku udelal jsem konstrukci a kazdej den v 5 odpoledne jsem je zakryl do uplne tmy a v 6 rano odkryl behem asi 8 dnu zaclyrust paldy ted mam asi palice jako date1 ale vubec nevim co ted dal nikdy jsem nemel indor venku a tak jsem trosku zmatenej nevim co se muze stat kdyz to zmrzne nebo kdy to mam vlastne sklidit kdyz jinak nicim jsem to nehnojil je to v pude kde 10 let se chovaly slepice puda je az moc prehnojena
takze jestli nekdo zvas ten vzorek uz pestoval nebo neco podbneho muzete m rist jak to ma vlastne vypadat az to bude hotove treba muze byt i nejaky odkaz nebo fotka vse mi moc pomuze znovurikam paldy mam asi tak stejne jak date1
Původní příspěvek od zhuleny cap koukam tady to zije doufam ze mi tu nekdo poradi. jde o indor
mam par kytek super lemon haze maj asi tak 2.5 metru asi 4x jsem je zastrihnul v pulce srpna nebylo po paldach ani naznaku udelal jsem konstrukci a kazdej den v 5 odpoledne jsem je zakryl do uplne tmy a v 6 rano odkryl behem asi 8 dnu zaclyrust paldy ted mam asi palice jako date1 ale vubec nevim co ted dal nikdy jsem nemel indor venku a tak jsem trosku zmatenej nevim co se muze stat kdyz to zmrzne nebo kdy to mam vlastne sklidit kdyz jinak nicim jsem to nehnojil je to v pude kde 10 let se chovaly slepice puda je az moc prehnojena
takze jestli nekdo zvas ten vzorek uz pestoval nebo neco podbneho muzete m rist jak to ma vlastne vypadat az to bude hotove treba muze byt i nejaky odkaz nebo fotka vse mi moc pomuze znovurikam paldy mam asi tak stejne jak date1
MNo ono zalezi na tom ake mas pocasie napr.. ja som na juhu a tady uz 50 dni neprselo a kazdy den maruje do toho slunce 25C-30C. Ale neviem ake mas klimaticke podmienky tam kde pestujes..
Ale napsal si ze si to zatemnoval tak predpokladam ze mas nejakej box na to zatemnovani..Takze moja rada je ..Daj dole tu cernu folii z toho boxu a natahni tam prusvitnu folii a schovej to at to mas v suchu..Ked ti to zacalo takhle pozde nakvetat tak ako mne tak predpokladaj ze zber budes mat nekdy ke koncu Oktobra nebo az zacatek Novembra... (Oktober 10 mesiac November 11 mesiac) drzim palce ...
hm jsem kousek od opavy jinak box jsem zadnej nemel musel jsem sestrojit konstrukci ze dreva a to bylo docela narocne ted uz je konstrokce dole a znova to stavet nebudu ale jinak slunko nato sviti od rano az do zapadu vypestoval jsem dost kytek nikdy ne indor tak nevim no dik za radu snad to dozraje
Zdravím vás! :-) Něco bych k tomu napsal... minulý rok jsem si prostě fakt velkou náhodou sehnal řezy a tak jsem se rozhodl něco podniknout! Měl jsem White Russian, Power Plant a Skunk 1 ! Začalo mě to nabíhat do květu až kolem 13-17.září.... Docela jsem to nechápal a byl jsem z toho hodně smutný.... Minulý rok nebylo vůbec dobrý počasí a nějak se mě nedařilo.... Ale kytkám nic nebylo přežívali to počasí aji ty deště a bylo to dokonce bez plísně .... na začátku října začali chodit teploty aji pod 0 stupňů a tak jsem se rozhodl někdy kolem 20. října s tím skoncovat no... Už to stejně moc nerostlo bylo to hodně seknutý ale za to to mělo hodně pryskyřice! Na to jaký to mělo podmínky tak to stálo za to... Zkuř byla fakt bomba, pár lidí z toho mělo aji tropa :-D když jsme to dávali z bonga a nebo z pyre skla... A aji po 3 měsících co jsem to vytáhl z krabice tak to pořád vonělo a ještě víc zkuřovalo a chuť pořád dobrá.... Od toho borca co jsem to měl tak měl vlastní genetiku a byla to fakt pecka.... Kdyby to bylo třeba ve skleníku tak to vyroste a pořádně to aji dozraje a bylo by to fakt hodně dobrý no... genetika je hodně dobrý základ.... bez ní nic pořádného nevzejde :-D
Update.
Hello
Takze pocasie sa nam praje som zvedaf dokedy?
Dnes dostali stromky 15L 4ml na 1L alga bloom a PK 13-14 5ml na 10L.
Zatial ziadna plesen ani nic podobne a pidalka je vyhubena..
Tak ted jenom doufat ze to pocasie bude ok..
Zatim cus.
Foto1 AK 47
Původní příspěvek od BlackStar Jak je to tedy s AK47, je vhodná pro outdoor ?
Pockaj este 30 dni a uvidime..Taky jedu to AK47 poprve ako outdoor..Ale musim uznat ze jede rychlejsie nez Nebula a Santa Bud.Takze AK 47 pojde asi ako prve dolu..
Hello
Tak tu mame nejaky maly update.
Pocasie mame neskutocne paradne takyto rok si uz dlho nepamatam.
28.9 dostali napapat Alga bloom + PK-13-14. 7,5ml na 10L.
Zatial ziadna plesen a dnes do toho maruje slnko 28C normalne nechapem 1.10 a vonku je 28C
FOTO 1-5 Weed, AK47 Nebula Santa Bud.
mno ako tak na ne pozeram tak maju este tak 30 dni pred sebou..
Kazdy den prosim Shivu at to pocasie este vydrzi
Pokial sa nic nepose..tak tento rok to bude naozaj nadherny zber a o sile a kvalite ani radej nebudu psat
Hoj parto
Dnes posledny krat Flower Dragon 15L na kazdu kytku 3ml na 1L
Plagron Alga Bloom 15L na kazdu kytku 4ml na 1L
PK-13-14 Hesi 10L kazda kytka 15ml na 10L
Zacina sa to pekne nafukovat
Hello Growers
Prinasam nejake macro Nebula
Horne palice uz su skoro ako moje noha Flower Dragon je naozaj brutal a tento rok budu kvety o 100% up na objeme..
Pocasie zatim good trochu sa ochladilo ale vcera tu bolo slnecno a 20C .Zatim tady prselo jenom dva krat co neni vubec nejakej pruser.
Potrebujem este max 20 mozna 14 dni uvidime
Tak at se nam to pocasie nepototo...a vsem at to dozraje ..