Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 5x Violator Kush / 250W (BARNEY´S FARM) - First indor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Blackous97
Stálý Člen

Karma uživatele Blackous97 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Moc pekne,ale nebylo by lepsi ten vrcholek ustipnout (treba na rezy)??

Teda,pokud mas nake misto kam to pak dat.

Pěstu zdar

Old Post 06-03-2011 v 17:38 PM
Blackous97 je offline   Profil uživatele Blackous97   Find more posts by Blackous97   Foto galerie člena Blackous97   Click here to Send Blackous97 a Private Message   Add Blackous97 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Blackous97! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 50

citace:
Původní příspěvek od Blackous97

Pěstu zdar
Čuss tak trochu nechápu proč by měl vrcholek a budoucí vrcholovku stříhat to je podle mě dost velká hovadina...Akorát se připraví o několik "g" dobrého materiálu!!!

Old Post 06-03-2011 v 18:44 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

citace:
Původní příspěvek od Samuel
Čuss tak trochu nechápu proč by měl vrcholek a budoucí vrcholovku stříhat to je podle mě dost velká hovadina...Akorát se připraví o několik "g" dobrého materiálu!!!
Kvete to hezky:-)

Old Post 06-03-2011 v 18:47 PM
Rogon
Stálý Člen

Karma uživatele Rogon - 89% PěstitelskáKarma uživatele Rogon - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

citace:
Původní příspěvek od Blackous97

Pěstu zdar

Vrsky stipat urcite nebudu, nemam je kam dat a prijde mi to zbytecny. Ted se budu snazit ty dve nejvyssi kytky naohybat tak abych je snizil alespon o par centimetru.

5x Violator Kush / 250W (BARNEY´S FARM) - First indor

Old Post 07-03-2011 v 08:39 AM
Rogon je offline   Profil uživatele Rogon   Find more posts by Rogon   Foto galerie člena Rogon   Click here to Send Rogon a Private Message   Add Rogon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 53

kup si kolinka a zmencis je i o pulku

Old Post 07-03-2011 v 08:51 AM
Host
Host

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od Kus hoven
kup si kolinka a zmencis je i o pulku
Je to nejlepší způsob jak je snížit a nebo použít vázácí drát ten se mi taky dost osvědčil :-)

Old Post 07-03-2011 v 09:21 AM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 15 + 16 Příspěvek č. 55

Dve nejvyssi kytky porad ohybam a zatim se mi je dari drzek v mezich - ostatni je pomalu dorustaj. Dneska vydatne zalito s 1ml/l Plagron Roots + 4ml/l Alga Bloom, cca 1,5 l ke kazdy kytce (ph 6,1).

foto 1. - 15. den (kvet)

foto 2. - 16. den (kvet)

Old Post 08-03-2011 v 21:28 PM
Rogon je offline   Profil uživatele Rogon   Find more posts by Rogon   Foto galerie člena Rogon   Click here to Send Rogon a Private Message   Add Rogon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 17 + 18 Příspěvek č. 56

Ohybam jak to jde, uz jsem zacal ohybat vsechny kytky. Zalito (ph 6,1) + 4ml/l Alga Bloom + 1ml/l Plagron Roots.

foto 1. - 17. den (kvet)

foto 2. - 18. den (kvet)

Old Post 12-03-2011 v 18:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 57

To už udržíš řekl bych tak max 10 dní co to ještě poroste...Pak se seknou a budou formovat palice...A místa tam maš ješte dost:-)

Old Post 12-03-2011 v 19:10 PM
Rogon
Stálý Člen

Kvet - den 19 + 20 Příspěvek č. 58

Zalito jen vodou bez hnojiv (ph 6,1). Kazdy den ohybam, ale uz jsem asi u konce. Kytky maj tak silny stonky, ze uz na ne nenavliknu kolinka. Taky se mi podarilo pri manipulaci ulomit jeden postranni mensi vyhonek. Zajimavy taky je, ze jedna kytky, ktera byla v zacatku rustu opozdena to ted celkem rychle dohani a tak jsem odstranil jeji podlozku. No a taky se mi podarilo pripalit od lampy asi tri listy, ale nic vaznyho.

foto 1. - 19. den (kvet)

foto 2. - 20. den (kvet)

foto 3. - 20. den (kvet) - takle nejak to ohybam

foto 4. - 20. den (kvet) - a jedno makro

Chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite, kdy prestanou kytky rust? Doufam, ze prestanou. (jeste mam cca 30 cm rezervu)

Old Post 12-03-2011 v 19:16 PM
Rogon
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od Samuel
To už udržíš řekl bych tak max 10 dní co to ještě poroste...Pak se seknou a budou formovat palice...A místa tam maš ješte dost:-)

Ty si mi odpovedel driv nez jsem se zeptal. Diky uklidnil si me.

Old Post 12-03-2011 v 19:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od Rogon

Ty si mi odpovedel driv nez jsem se zeptal. Diky uklidnil si me.

Jasnovědec není zač děkovat...

Old Post 13-03-2011 v 08:43 AM
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

ahoj, posli fotky bez svetla. a zajimalo by me par veci. v kolika cm jsi je prepnul, kolik bys doporucil kytek na tenhle box. myslis, ze tech 5 je ok? koukal jsem ze samuel jich ma 7....tak nevim, co je lepsi...mam stejnej box jen novou variant, ktera meri 160cm

Old Post 14-03-2011 v 12:37 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od Index
koukal jsem ze samuel jich ma 7....tak nevim, co je lepsi...mam stejnej box jen novou variant, ktera meri 160cm
Čuss myslím že 6 kytek je podle mě ideální :-) i když pokud by jsi šel jen na vrcholovku a ne LST tak i víc to záleží na tobě na co jsi troufneš...

Naposledy upravil 14-03-2011 v 14:32 PM

Old Post 14-03-2011 v 13:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 63

jak koukam tak ti to pekne prerostlo, rikal jsi ze je ohybas ale vubec to neslo videt..... normalne jsi je mel ohnout v pulce u prispevku 49 a byl bys v pohode.

pro inspiraci jak delaj nekteri supercropping

http://www.youtube.com/watch?v=H1YEc7ENd5E

po druhe minute

s tou akuckou to je taky dost vychytavka

Old Post 14-03-2011 v 15:00 PM
Rogon
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

citace:
Původní příspěvek od Index
ahoj, posli fotky bez svetla. a zajimalo by me par veci. v kolika cm jsi je prepnul, kolik bys doporucil kytek na tenhle box. myslis, ze tech 5 je ok? koukal jsem ze samuel jich ma 7....tak nevim, co je lepsi...mam stejnej box jen novou variant, ktera meri 160cm

Fotku bez svetla poslu zitra (vyfotim dnes v noci). Jestli chces videt vetveni tak je to asi nejlip videt tady. Prepinal jsem, kdyz byla velikost kytek cca 20-25 cm. Co se tyka poctu kytek tak asi zalezi na genetice. Ted, kdybych znovu sel do Violator Kushe, dal bych tam jen 4 kytky (ted se s nima dost spatne manipuluje pri zalevani a cisteni boxu). A urcite zalezi na zkusenostech - ja zatim zadne nemam. Super, ze mas box o 20 cm vyssi.

Samuel ma krasny kytyk, perfektne naohybane a privazane a taky ma vic zkusenosti. V jeho skrini je to videt.

Kus hoven:
Urcite mas pravdu, dneska bych udelal spoustu veci jinak. Beru to tak, ze tohle je takovej "zkusebni grow." Dost jsem se bal je zlomit a taky jsem podcenil to ohybani. Ted uz to, ale necham, rezerva je jeste 30 cm tak snad mi neudelaji diru do stropu a prestanou rust.

Old Post 14-03-2011 v 17:36 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás