Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lads. and gents.
Dám nějaké info...jsem ve 34 dnu kvetení a zdá se že taky v nafukovací fázy.Stále si jedu hardcore stav bez pachového filtru a srádek sa přímo táhne po pokoji Největší chybou na tomto growu zdá se být příliš mooc kytiček v boxu a tvrdě se odrazí na výnosu...co se dá dělat.Dávám plnou dávku IONIC 7ml/L každou 2 zálivku a palice jsou jako z cukrkandlu...foto dodám za 2 dny při zálivce toť vše.Začal jsem rozjíždět bio Out a už není na vše tolik času,tak se sMějte a ať se zelení
pic..
p.s. makro paldy(škoda že technologie nedovoluje sdílet taky vůni
výrobní cena 0kč
uhli je z respirátoru+bordel z vonných tyčinek,pvc trubka + mrtě dír pak silonky uhlí a ještě jedenkrát silonky.Valí do toho 2x 8cm pc venti na 12 voltů a ůčinost je sto procentní...
Holky měli den a půl strach,po tmě...a pak přišla stvůrá(me :frog vzala do pracek štípačky a uštípla jejich nebohá tělíčka...Nebudu rozepisovat to že ta stvůra byla vypálená z jejich sestry na kterou zaůtočil nožem před jenom týdnem ...............
Takže abych toho nechal..
holky byly 58 dnů 12/12 a pak měly den a půl tmy.....růst 31 dní
(flush 20 dní+ kohůtkoviců z hor)
Dohromady 89 krásných dní spolu...
Byl to můj první grow který za něco stál(v pořadí 2) a taky megazkušenostní...největší chyba byla 6 kytek na minimální prostor,malé květníky,osazenstvo vhodné spíš na venek,krystalon na růst,stínídlo... atd,atd,atd......
První kytka usychala a seschla že sem nechápal..Smokereport dám až všecko uschne páč co kus to originál.
Díky to all za káčka a rady(jako bonusek dávám pokračování tohoto dredu:ve skříňce si už dobrou hodku lebedí sestřičky kytek co jsem dneska sekl.Klíčivost byla 10 z 10 a tyto 2 rostly za oknem a na balkoně takže 91 dní staré kytky dostaly na stáří lampu
tipovačka je vítána.....
po té první kytce co tak seschla to nebude žádná sláva,ale ůčinky(no o otom až příště)...
Dámy a pánové dlouho jsem se neozval,sklidil jsem krásných 30g mega stoned zhuloidního materiálu a sbíral jenom chválu ..
Jenom co bude venku chcát tak si udělám čas a napíšu shrnutí....
Tady na fotu je jedna ze dvou kytek co se v ůnoru nevlezly do boxu a teď jsem je dal dodělat....ENJOY
Rekap-dvě kytky jsou na tak malý prostor a světlo ideální,nebyly to žádné extra krasavice(okno styl je okno styl) ale za měsíc svícení se pěkně vybarvily.Hnůj byl IONIC a 14 dní flush.Pak 2dny tma+kosa.
Dohromady něco kolem 31,2g což je víc než z první sklizně a to jsem do skříně chodil na 5 minut jednou za dva dny.Vůně a lepist je mega fajn.SMKREPORT dodám po kuličce z prstů a nůžek od sklizně byl PRASASTYL,ale možmá za to mohlo tých 10+piv předem.
A jestli ne,tak naschle za chvíly z výběrem od PYRAMID SEEDS..
Ale to až tak za měsíc+