Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s trasnenkama se nema cenu piplat,namichat biool se smacedlem/jar/ do poradnyho kyble ,zafixovat kvetnik kytku otocit a prdnout ji do toho,po par dnech opakovat a je to.biool je tutovka.a vsechno okolo radne vystrikat savem. ovsem ne v kvetu.jinak nemaj radi vlhko .
biool urcite tutovka není.. je to spis prevence. s bioolem sem sel proti trasnenkam a sviluskam a nepomohlo - je ale pravdou, ze uz vse bylo v pokrocilem stadiu.
Je to spatny mno - bez chemie se neobejdes - mas to sami jako v zahradnictvi - bez postriku nevypestujes skoro nic - bohuzel
Mohou třásněnky prožrat úplně až na druhou stranu listů,že je vidět jenom pletivo rosliny? Koukal jsem na druhou stranu listů,ale tam nic,černé tečky jsem měl asi jenom 4,ale přišli mi hodně velké. Zítra dodám foto.
Zdravím, mám na 90% ty samý potíže. Myslíte že se dá Vertimec 1.8 použít pokud je rostlina v květu?
Zkoušel jsem opatrně nejvíc napadená místa 2ml/L rosičkou pokropit, o mnoho se to nezlepšilo.
Mám obavy dávat chemku v květové fázi.
Vermitec 1.8 ec, a použít smáčedlo, jeden postřik a je klid, vstupuje do pletiv listu, a pohybuje se v rostlině. Samozřejmě pokud je jednou máš, je potřeba pro příště preventivní postřik a trochu skropit i skříň. Vermitek klidně v 21 dni květu žádný problém.
Jo samozřejmě postřik ze spodu listů.