Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje šalvěj je na prd :/ Furt jí oschaj ty nejmenší lístky.... co s tim?
"Nepěstuju abych přežil... Žiju abych pěstoval!"
"Každý vyhulený gram, hřebíček do rakve imperialistických štváčů!"
"Teoreticky jsem toho dokázal už tolik, ale prakticky jsem pořád jen alkoholik" -Deph Pekelná ordinace Dr.Crabaklese kalibru 70w - aneb jak na MINIBox pro začátečníky
mě se neptej u mě se to děje taky ..............ale zajímaví je když jsem tomu dosvicaoval lampou (večetr když už byla tma) tak ty listy se tak rychle nekurvily a kámoš (taky řez odemě) má šalvěj pod linearkou na 18/6 a nejebe se mu to ani trošku............... (tako tomu dává zabrat hodně vysoký , nebo nízký ph malá vlhkost a přehnojování..........
ale je zajímaví že vršky jsou uplně ok tak aspn ty řezy jsou pěkný
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
ahoj hele prosimte uz si zjistil cim to muze bejt ty cerny fleky na spickach listu ? Na mim rizku salveje sem to nemel do ty doby nez sem to dal na ostry svetlo celou dobu sem to mel na parapetu kde mi moc nesviti aspon ne celej den a nedelo se mi to až když sem to přesunul kde pekne zhnbe celej den zacalo to delat tohle jakoby osichat . Ale hnojivy bych nerek ze to je ponevadz sem ani jednou nehnojil a nemam to ani v pude ? jen v kokosu ...
Ty to hlavně už zasad včera bylo pozdě ........... hele u mě je to pravděpodobně zpusobeny nedostatkem světla a sviluškama ktery se z toho etd snažim dostat už jsem koupil nějakej přípravek .........
.....ale to přímí slunce tomu asi taky nebude svědčit (dle mého názoru černé felky zaščne šalvěj dělat jakmile se jí něco nelíbí tudíž to má mnoho faktoru ktere to ovlivnuji :-) )
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
žádnou za prví to nepotřebuje nebo sem to nezpozoroval že by jí to k něčemu bylo , ale hlavně na ní ani nesvítim :d takže nemam ak tu pedu dodržovat .-)
Ale sám píšeš, že když jí dosvicuješ, tak se to nekurví.. Nebylo by lepší jí trochu posvítit??
Ale jestli rostla tak jako doteď bez světla, jen pokračuj
no tak určitě by to yblo lepší ....... to bych musel každej večer rozsvítit světlo který ybch musel před tim osunout od stolu a před něj tu kytku postavit s tim že ybhc tam musel ete dávat větráček ........ to raději nechám bejt jak to je než se s tim srát
spíš jí strčim do boxu (ale asi en tu velkou spíš udělám novou matku a tu pak do toho boxu dám , tenhle pátek ho du obědnat k truhlářovi :-)
hele ted na předpěst an jaro a selekci žen tam budu mít asi tak 9kousku , a modeli počítám že tam bude Shaman , MTFxG13 , MTFxG13xOutMix , MTFxG13xOutMix, (od každýho 2ks a pak 1ks feminizovaný Critical+ a jeden kousek něčeho ete nwm čeho) a až vyhodim nějaký samce a udělá se místo tak tam naházim další věci (doufám)
ale celkově je výběr nestoprocentní tudíž jsou změny vyhrazeny
Juice hele prosimte jak mas ty chilli tak jestli to nebudes cpat do boxu je nejvissi cas aby si to dal klicit bude to klicit okolo msice ne-li dyl ! paprycky se davaj hned zacatkem března ...
jj vim ono upřímě je už ted pozdě klíčit se mělo v pruběhu min. měsíce apon atk to psali ta strankach o pěstování chili (něco jako grower jen o chili) každopadně ted to dam kličit a do boxu to ancpu pak a kdyby byl problem v květu xD tak to dim taky do boxu .-)
ale moc dík sem na to zvědavej .-)