Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Listy už jsou pěkné a jsou teprve v nákvětu.
Skus dát postřik-Plagron stimulace květu,ponáhá to,ale nekombinuj s ostatníma hnojkama kvůli přehnojení !!!
Já jsem si tak zrušil kytku...
co se týče hnojiv tak mám jen ty z veletrhu a mužu říci že rostou v jakem koli hlina cocos je to jedno ale dost si pomáhám vylouhovanou vodou z chciplech žížal ktere sem měl v letě na ryby a opravdu květiny jednou. když sem dával jen hnojiva květinám evidentně něco chybělo pak sem zalil deckou z těch žížal a vše bylo ok až do ted ted zase ty listy přidal sem kvuli malemu prostoru pet na CO2 listy se zvedli ale na vrcholcich pořad nic :-(
K tomu kroucení, jaký ph má ten tvůj žížalí výluh? Jinak si zkus projít ten základ ph, ec média či zálivky, drž hodnoty. Popřípadě párkrát propláchni upravenou vodou a uvidíš, držím palce.
zdravim , vidim žě ti to pěkně roste , mám taky aerogarden , potřeboval bych poradit , jak je to stěma modama co tam jsou ?? třeba když dám herbs nebo mod tomatoes , jaky je mezi tim rozdil ?? A jeste me zajima jesli to Flowers znamena 12/12 nějak jsem to neměl čas jestě odzkouset
http://orangestore.cz/produkt/853/a...cerne-provedeni mám to koupený stadyma .. a myslím že to bude asi ten protekac .. kolem Rockw je taková kapilára která zavlažuje , a ve spodu takovej motorek co dávam mini bublinky který nejsou pomalu ani vydet ..
tak u tohodle modelu je to dane světlem ktere sviti 16/8 a čepradlo jede 16/8 jako světlo
do tohoto modelu jdou je automaty tady si kup seminka zde a pokud jsi začátečník tak doporučuju dávkováni po tabletach ale pokud máš hnojiva tak se bez PH/EC metru neobejdeš
no zatim to hnojim normal hnojkama od advanced hydroponics ta bio sada a nedělá to žádné problémy tak uvidím no a co se týče těch semínek tak asi pujdu do těch co si doporučil ..