Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další dvojice potencionální paliconosů. Myslím, že snaha o keříkování je docela úspěšná. Pouze ohýbám kolínky, nechce se mi kytku lámat teď, abych ji nezatěžoval.
A poslední dvojice. Zdá se mi, že se jedná o jinou odrůdu, protože listy jsou zbarveny světle zeleně a jsou oproti předcházejícím 3 květinkách menší ale širší (listy) a rostou do keříku - patra jsou po centimetru a větví se jak zběsilá, kdežto předchozím už narůstají delší řapíky na listech a patra mají větší odstup. Toť mé pozorování
Omluvte mázlou fotku, je to všechno foceno 3.2 foťákem na mobilu. Ale lepší než kdybych to kreslil.
Akorat ta el.instalace na napajeni ventilatorku, styd se a zaizoluj ty spoje nebo budou oxidovat a blbe prevadet.. ty konektory s rezervou ustrihni a pak je kdykoliv muzes vratit (pripajet za tu rezervu a o5 zaizolujes), kazdy zvlast a nemusis mit strach o zkratas..
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
Nuže, mám tu další update. Kytky rostou jako z vody. Dnes je to 6. den přepnutí a po květu zatím ani vidu ani slechu. Jedné zežloutly konečky listů přehnojením, zdá se. Ale je to zanedbatelné. V pátek ráno dostali zálivku z čisté vody, takže ať se kouká vzpamatovat.
Dnes:
Postřik phyt-aminem (4ml/l) - jednou za 4 - 5 dní.
Plagron Alga Bloom (3ml/l) - budu dávat asi jednou za 2 nebo 3 dny.
Plagron Cocos AB (obojího 3ml/l) - denně
Hydro Booster (2ml/l) - denně
A tady už jsou 2 krasavice. Nevím čím to, ale na fotkách vůbec nevypadají tak hezky. Vypadají řídce, ačkoliv realita je zcela opačná.
Tady je ten prcek, co byl poloviční oproti ostatním rostlinám a hle, jak se krásně vytáhl. Stonek se mu za 2 dny skoro zdvojnásobil, co do šířky. Krása
A poslední dvojice mojí THC skupiny. Snažím se vyplňovat prostor pěstírny, co to dá, ale je to boj. Stále ohýbám, roztahuji, trhám spodní listy a zase ohýbám.
Já vůbec nevím, kam to cpát Přijde mi, že to už víc roztahovat nemůžu, protože mám málo prostoru. Ale drát používám taky... bez toho ani ránu Díky moc, též ať se daří
Tady jsou. Škoda, že mám na focení jenom mobil, foťák je tam sice poměrně dobrý, ale příště dovezu normální digitál, abych porovnal. Snížil jsem tu expozici na minimum, proto se nelekej toho "mála" světla. Na další fotce už je expozice normální a tudíž to vypadá i víc prosvíceně.
A ještě jedna.
Jak nad tím tak přemýšlím, asi jsem měl střihnout na 12/12 o pár dní dřív. Možná i o týden. Grow place se mění na tarzanovo doupě a bojím se, aby květiny ukojily svou světelnou lačnost s 125W
čest, neboj vlka nic, buďto tam hoď tu mřížku ala ScrOG (vím, že si od toho upustil, ale neprohloupiš), nebo klidně polámej stonky a spodní větvičky (ty nejslabší) ustřihni ať ti zbytečně neberou šťávu a užijou si to jen ty vrcholovky...
na první grow proti tomu co tu občas někdo presentuje to máš hodně láčes, takže ode mně K+ parde...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited