Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mates24 Ahoj obracim se na vas s prozbou ohledne sklizne...ja myslite jeste dlouho?3-4 tejdny?Jsou to 3 kytky jsou priblizne stejne stary.Dik za odpovedi
no mas to podobny jako kolega, co psal pred chvili. s tema tejdnama to odhadujes dobre, jestli se nepletu. na tom prvnim obrazku uz to vypada zralejsi, ale ty dva dalsi svedci o tom, ze to chce jeste cas
díky za odpovědi...přikládám pár fotek z dneška a počkám co mi kdo řekne a pak to skosim...je to můj první outdoor,tak snad bude dobrej.....předposlední fotka jsou ty semínka co s toho už asi tejden lezou.....když rozkliknete ty obrázky na 2shared,tak se docela zvětší...
Původní příspěvek od Mr. Review Ordog, broczech, mates24, chinoo
Pánové mohli byste si dát aspoň tu práci a hodit fota sem a né jakési odkazy...?!?!
Pozděj smáznu.
hej ja myslim, ze nevedome udelali docela dobrou vec.... na vkladani sem je limit a z fotek je prd videt. a oni potrebujou vedet kdy sklidit => my musime mit co nejkvalitnejsi fotku, abychom to poznali . resp. spis odhadli, protoze podle fotek taky nepoznas vsechno. rozhodujici je stav krystalu. zaschly blizny jsou jen pro pribliznej odhad
cau. letos pěstuji poprvé. nasadil sem řízky od známího. kytky (dvě) mám ve skleníku a v součastnosti mají zhruba 150cm, vrchy sem sem jiz zacal zohybat, listy úzký (: . nasadil sem 14.05. a porad se nedelaji palice. je to normani? Kolik casu jeste kytka bude potrebovat casu? díky za rady. JURKAJ
Původní příspěvek od jurkaj cau. letos pěstuji poprvé. nasadil sem řízky od známího. kytky (dvě) mám ve skleníku a v součastnosti mají zhruba 150cm, vrchy sem sem jiz zacal zohybat, listy úzký (: . nasadil sem 14.05. a porad se nedelaji palice. je to normani? Kolik casu jeste kytka bude potrebovat casu? díky za rady. JURKAJ
No hele tak to mas asi smulu...za tehlech podminek to bude stat za prd i kdyby prece jenom to zaclo kvist...ja bych to asi sklidil na mliko..
Co myslíte?Žádnou techniku na zkoumání zakalení trychomů nemám..a foťák není nic moc..jsou vysazený kolem 15. května..P.S.: historicky po 1. se sem na grower pokusim dát fotku..tak mi držte palce