Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to je jasný ale myslím tím že já měl sodík blízko vrškům a kytky rostli do bushe a jak jsem ji dal výš kytky začli valit do výšky no a pak jsem přepnul kytky povyjeli a maj tak max 25 cm a jsou z nich krásné keříky foto nemám včera jsme se stěhovali a je tu blázinec pic
Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)
hydroman: no jasne mas pravdu, ja som to vsak skusal iba pri raste. mal som ju tiez blizk rastlinkam a robilo mi to dost bush kedze mam 135cm vysku boxu potreboval som tie kricky vitiahnut troska do vysky a dost to pomohlo naozaj sa zacali tahat do vysky. teraz uz ich mam v kvete a urcite lampu davat vysoko nebudem aj bez toho zacali rast do vysky jak utrhnute prave sa skor bojim tej nepriestupnej jungle. inac vsetky moje rastlinky su holky tak som velmi rad. myslite si ze ked rastlinky prestriham od spodnych listov tak im to ublizi??
Prvú fľašu sme vypili do jednej a do
tretej pol druhej
no tak prvně na holky už jsou docela paličatý ale bohužel nemam foto protože jsem byl nucen kytky odvézt ke kámošovi protože jsme se stěhovali do paneláku a nemůžu už doma pěstit jinak až holky uvidim tak sem upnu nějaky ty phota, jinak se docela těšim na příští out , pic ať to roste.
Ganja rozvíjí tvé schopnosti. I vědci by ji měli kouřit. Je dobrá pro meditaci. Měla by být povolená všude na světě.
(B. Marley)