Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek Maličká aktualizace Mazárek mi dělá velkou radost kvete jak o závod a větvičky se začínaj pod váhou květů pěkně ohejbat měl bych to nějak pořešit ať je klídek. Přináším taky něco z podvečerní tvorby mé dražšší polovičky mějte se fajn a někdy zas tady
1) Mazar (9)
2) Dýně trénuje na Hallowen
3) Lampion přání (napíšete přání a pošlete do nebe)
Hoja zahradníci tak jsme dnes ráno zprovodili ze světa OB (3) naposled ji zvěčnili a už visí hlavou dolů kočena. Snad ji bude 14 denní pauza od hnojek stačit no uvidíme. Zbytek mančaftu už má taky po hodech a nasadili jsme trochu dietku prostě období sucha teď střídá minimální zálivka. Vypadá to že zbytek šmikneme tada aspoň vetšinu tak do 10-14 dnů. Na SM se tvoří krásná centrála škoda ,že jsem si s ní víc nehrál mám závazek na příští sezonu nu což. Toť zatím vše a zdar zas někdy
1) OB (3) poslední foto
2) Mazar (9)
3) Mazar (9)
4) OB (1)
5) OB (1)
Pic su zpět Proběhlo teď otrimování Mazara tak jsme zas pár foteček vyrobili, tváří se tam jak nějaká supermodelka to ještě holka neví co jí za chvíli čeká Včera jsem hodil koštovačku OB (3) varianta rychlosušení u PC větráku a můžu zodpovědně říct, že pohodička Lidi tu maj problém se Safari Mix nevydržej žádnej mráz to u mě nehrozí SM nepoznala mínusový teploty a snad se odvděčí Mějte se čau.
Zdar Tak jsme tu letošní muzikantskou tour pomaličku uzavřeli zůstala jen Safari mix, která má ještě pár naslibovanejch akciček odehrát, zbylé holčiny už ten svůj part maj za sebou a pověsily bubínky, trumpetky, housličky a kontrabasy na hřebík. Některý sedmikrásky maj tak dvě,tři mimina tak je někam upíchnem zas napřezrok nějaká mastička pro ně co by uplatnění se snad bez problémů najde. Celkem vládne s letoškem spokojenost až na tu čorku,ale co nějak bylo, nějak je a bude