Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
od 21.rijna coz znamena 41 dni. Nechat to chci aspon jeste tri tydny abych zhruba kolem 20.prosince sklizel a zprijemnil si vanoce takovymto vanocnim darkem.
Hele lidi zacinaji mi schnout listy u palic ale vsechny pestiky jeste davno nejsou zhnedly jenom me vystrasilo s schnuti listu, mozna to muze byt i prehnojeny ,ale nevim zeptam se na rady odborniku - tedy vas.Fotku dodam za par minut.
Jo tak tomu rikam nadhera a napoprvi to je nadhera o to vetsi !!
Jinak s tim hnednutim listu nevim ale prehnojenim to bejt rozhodne muze a hlavne bych pred sklizni aspon tak tejden nehnojil aby to nezkazilo chut !
Samo ze karma frci primo k tobe!
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois
Taky mi to v zaveru takhle osychalo tak jsem to sundal a bylo to v poho...Mozna to bylo ze jsem hodne postrikoval kvuli vlhkosti kapky vytvori lupu a propali se listy..????? K+ bez debat K+
Pomoc ,.....na jedny palici , ta jak je na posledni fotce , docela hodne zacali osychat listy , i ty co jsou u cerstvych pestiku a u jinych se to objevuje taky ale v mensim mnozstvi .Hnojil sem naposledy pred 10 dny 5ml BCuzz. A po trech dnech prolevam teplou odstatou vodou. Nevite v cem je problem?
Mam taky pocit ze by to mohla byt plesen mal som taky problem raz s malou raslinkou... Moze to byt trebars odhnivanie korenov ak to moc polievas urcite to nebude teplom ani nnijakym prepalovanim listov . Na tvojom mieste by som to cim skor zhulil lebo ak je to plesen za chvilu to bude aj na ostatnych raslinach.A ak je to nejaka dobra plesen co slape mas vyhrane .neabudni : AJ LSD JE NAJPRV PLESEN !!!