Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aby som bol presnejsi tak ukradli len jedno miesto tam kde boli najkrajsie rastliny 6 samic tam bolo a 3 kyble som nasiel odhodene asi 500m od miesta a tie co boli v zemy tak ich vytrhly myslim ze to bol nejaky polovnik no neviem ale urcite to chcel iba zlikvidovat....a druhe miesto nastastie nenasli ale bolo asi 50 m od toho prveho takze tam teraz nemam ani chut chodit rastlinky boli v krasnom kvete...takze este 3 zostali dufam ze aj tie nenajdu....
takze nejake fotky 3 rastlin co zostali kvalita fotiek je otrasna lebo uz bola tma a fotil som to v nocnom rezime a ten je nekvalitny
foto1,2-najkrajsia rastlina ktora zostala krasne vonia blizny su pekne zafarbene do ruzova a meria podla odhadu 1,5m mozno viac
foto3-rastlinka zo sativovim nadychom vonia najkrajsie zo vsetkych troch prva zacala kvitnut teraz kvitne asi 5-6 tyzden ale je v tieni vacsej kolegine ktora jej velmi tieni rastlinka ma asi 60-70 cm
foto4-ako posledna zacala kvitnut je najvacsia meria cez 2 metre vonia velmi slabo a nedokazal som ju celu odfotit lebo som uz nemal za sebou priestor :-) ospravedlnujem sa za foto nabuduce bude lepsie
na kvet davam rastlinkam bio bloom
Ukradnute
v stredu som bol zobrat sisku na kostovku bolo to pekne jedna rastlina uz chytala plesen ktoru som zrusil a naplanoval som si ze ju dnes oberem uz bola takmer dozreta a nic tam :-( nechapem toho kto to bral ved dve dalsie rastliny neboli ani zdaleka dozrete takze nemohli mat stoho nic ty kokoti ktory to ukradli iba listy a stonky a nejake blizny viac nic ..... ale ta jedna ma naozaj poriadne sere pekne ruzove blizny po ususeni sfialoveli vona pekna a zostala mi iba vzorka ktoru som zobral takze celkovy vynos 1,5g :-/ jedna siska
takze sezona nestastne ukoncena uz sa tesim co bude o rok kazdemu prajem vela stastia v pestovani nech vam to nesplesnivie a nikto neukradne a zlodejom odkazujem pojebte sa
takze taky pokus o makro jednej sisky. skoda ze to bola len jedina siska ktoru som mal z tejto sezony v stredu som si ju zobral ako vzorku a dnes mal byt zber len niekto ma o par dni predbehol :-( vonala luxusne a sfajcovala slusne :-)