Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vakiduvaje
Děkuji ti za rady, určitě je použiju v příštích kolech. Protože už tam mám tak na poslední postřik(dneska už se toho zbavym) a poslední dobou(cca 2 týdny) už to nepoužívám jelikož si myslim že v květu to není uplně dobrý, ale třeba se pletu. A to že nepili kvůli tomuto postřiku taky souhlasí protože tet už pijou jako pijavyce= D
Inak musím říct že jsem oběvil pár semen a vubec nechámu včem jsem udělal chybu (jestli to je moje chyba?)? Na JH jsem našel jenom 2, ale na BG jsou spodní větvyčky doslova obsypaný,na horních nejsou a ty vypadají moc hezky tak se je snažim trochu votrhat. Myslím že jsou snad na každé kitce kromě SSH se kterou jsem opravdu nadmíru spokojen.
Fotky dodam až najdu foták.
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
To se klido muze stat. Podle me to muze byt dano genetikou, ne vzdy je na vine pestitel a pokud mas par seminek, tak bud rad. Muzou byt pouzitelne.
Jinac sleduji, prepinali jsme skoro stejne, nejspis zacnem i stejne hulit:-)
For coolioo:
Asi to bude jak jsi říkal, dneska jsem to prohlídnul pořádně a zjistil jsem že sem asi dost přeháněl opravdu jich moc není a jak řikáš za par semínek budu jenom rád = D Díky a taky doufám že to dopadne = D
No a pár fotek jak vydíte jsou některé vrcholky spálené od sodíku, už by SSH klidně mohla přestat růst = D
29.Den květ
1,2-JH
2,3-BG
5-SSH(pokus o makro= )
nejdřive jsem byl pak jsem ale poznal a tet jsem ale snad ztoho brzo nebudu do ty doby budu stejně a pak jsme =D
No snad se neurazíte když sem eště pár fotek dodám
1-Nebula
2-C4(málo jsme jí ujistil a celá se vohnula až k zemi, když jsem to uviděl tak jsem málem umřel vyděšením ale zjistil jsem že se nezlomila a že jí nic není tak v pohodě= )
3-ssh-nejvyšší
4-celek
5-ssh
tak dík za sledovaní a za k
33.den květ
No tak začinám mít trochu věčí problémy po 3 dnech co jsem byl prič se strašně spálili, Bude to od světla nebo se pletu? Pro příště jdu určitě do icetubu tet už to chci nějak doklepat. Za radu bude vděčný nebo za jakékoli připomínky jen něco pište = D dík
Máš to moc pěkné až naty listy teda od lampy to určitě nebude to by byly spálené i šišky a né pouze lístky. Podle mě to bude spíš spálené od přehnojení nebo špatné Ph. Prolíváš je i čistou vodou?
By koogi a humus flusus:
Máte pravdu včera po bližším zkoumaní mě to taky napadlo a opravdu jsem to zahnojil než jsem odjel. Jen se trochu divím že se nespálili všechny(asi to je genetikou). Ph si myslim že to nebude protože se to oběvilo poprvé a voda je furt stejná, z kohoutku, odstátá.
Zálevám přibližně takto 1x hnojení pak 2x čistá voda. A do 2l konve hodim od každý hnojky(A+B) malího pánáka (někdy mě to ujede na velkýho= )
By Preps:
No to newim myslíš že to mám taky samce?= D to je asi nesmysl ale taky se divim proč maj seminka a BG docela dost, když to je z řezů. Myslíte že to muže bejt hermafrodit?
Inak musím říct že jsem včera oškubal téměř všechny ošklivé listy a řekl bych že to vypadá hnedka lépe. Z toho co jsem měl na rukách, jsem seškrábal krásný hašiš a povym vám že jsem takovou sílu nečekal = D
Dík za chváli a postřehy.
39.den
Zdravym, potřebuju radu co to děla ten SSH vypadá to skoro jako samec ale podle mě to je hermafrodit a to by vysvětlovalo proč mají ostatní rostliny semínka. Toho polosamce nebo co to je, jsem dal rači přič (ikdyž pozdě).
Doufám že všichni pujdete na MMM a přeji všem přijemné pochodování = )
1,2-SSH
3-BG,nebula
4-JH,C4
Dost by se mi hodila rada co mám dělat z tou kitkou jestli je uplně na h...o tak jí usušim a použiju třeba na mlíko ale jestli to eště půjde hulit tak jí dám zase zpátky do boxu ale je opravdu strašně řídká.
Inak co řikáte na zbytek asi nic moc co? C4 má strašně malí paličky, jedinej kdo mě nepřestává dělat radost je BG a JH to jsou moji favoriti. = )
Za jak dlouho myslíte že bych měl flusing?(aby to bylo co nejvíce vyčištěné)
Mohli byste začit taky něco psát, příde mě že si píšu sám ze sebou ´= D
To je normalni ze si pises sam se sebou jediny co ti tu napisou ze to mas na hovno nebo k+ si zvyknes.......... Jo a c4 fakt nevypada pekne ja mel hezci
krasus
Mě to začíná bejt jasný a taky mě je jasný že tady předemnou musí být miliony lidí co maj hezčí c4 než já= D ( díky za K+) ale víc bych si cenil nějaký rady = )
Mimochodem jsem tento model(c4) nikde nenašel, nevíte někdo od jaké je seedbanky nebo něco bližšího? děkuji
Už bych chtěl apson zjistit jestli dělám dobře když už výceméně tu SSH sušim nebo by se eště vzpamatovala? Opravdu jsem tele tak se za to nezlobte ale někde musím načerpat zkušenosti. = D
Tak mám další asi zatím největší problém, dnes jsem našel svilušky nebo jinou podobnou havět.
Myslíte že to mohlo způsobit i to že mě stále odumírají a osychají listy? Už prolévám čistou vodou cca 4 dny a stále ty listy usychaj takže přehnojený to snad není.
Někde jsem se tady dočetl o přípravku Omite 30w, tak jestli stím máte zkušenosti popřípadě doporučit ze své zkušenosti nějaký jiný. ...budu jenom rád
Děkuji, holky už nevypadaj moc hezky tak chci eště zachránit co se dá.
Zdravim
svilušky způsobují zadušení rostliny, ta přestáva růst a bujet, nakonec umírá. Pomůže jen "včasný" postřik (seženeš v growshopech). Prošvih jsem tak jedno kolo.
Listy ti mohou osychat také přemírou vlhkosti substátu. Ten nech dostatečně proschnout než provedeš další zálivku, kořeny můsí mít dostatečný přísun kyslíku. Méně zalivej.
Test: zaboř prst asi 3cm do subs a rozhodní se sám, zda zalít nebo ne. Ale po vytažení bys neměl cítit pocit vlhkosti. Pozor ať ti nezvadnou!!!