Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Majkyky můžu se zeptat, čím je způsobené, že kytky ke konci dne (18) hodin jsou takové povadlejší? jestli třeba mají dost sluníčka nebo dost teploty, (30 stupnu) ??? jak přijde noc, a pka zase den, tak už jsou v pohodě
hele kdyz v pulce tmy nahlednes do skrine..tak uvidis ..ze listi je povadle.....zapnes svetlo...listi se zveda a nataci se ke zdroji svetla... to ze to mas jeste behem svitu...je divne...asi jim neco chybi...30`C asi zalezi od modelu ale klidne podle me zvladnou i vic nez 35`C...prece rostlina je prizpusobena aby zila venku a tam na slunicku muze byt i 40`C /// capci jeli na jizni strane indoor model na balkone a v pohode...
Zdary groweři, po krátkém odmlčení aktualizuji svůj projekt fotkama:-)zdá se, že všechny problémy s jejich vývojem jsem vyřešil, a ted už jen rostou jak mají:-)
holky jsou v 15 dnu růstu, teplata 20 noc 30 den, vhlkost 50-90 %,
ph- 5,5 - 6,0, ec neměřím, odhaduji:-)
Nechal bych to jenom růst máš to dost prořídlé a kdyby si to zastřihnul tak by se ti to jeste vice rozvetvilo do stran ale oproti minule fotce se holky pekne spamatovaly... ze začátku to vipadalo bledě ale to to bylo tou vlhkostí... ale ted to mas paradani K+ za to jak sis poradil tak zdar
Cau,uz se ti to hezky rozjelo..jak to bylo v zaseku,napadlo me,jestli jsi nekdy meril i teplotu roztoku,co ti tam koluje..ono 30 stupne ve skrini a nechlazene nft si myslim,ze muze udelat zazraky..teplota roztoku by ti nemela jit v zadnym pripade nad 25°C,zacnes davat korenum slusnou sodu a prestanou zrat..to si taky sem tam pohlidej a drz mezi 20-24 °C
Ahoj, mám takový malý problém, kytky mám asi ve 30 dnu květu, všechno šlape jak má, jen u kořenů je problém. Když odkryju přikrývku NFT, uvidímm již značně zažloutlé kořeny, sem tam s lehkou plísní na kořenech, obávám se, aby se to nějak nezačlo projevovat, poraďte prosím, jak mám plíseň z kořenů odstranit :-( večer přidám pár fotek
Peroxid vodiku,tusim 30% koupis snad kdekoliv kde prodavaji chemii,staci se zeptat obsluhy.. a ten 30% dej ml/litr do nadrze,s cistou vodou a nechej to tam par dni pokolovat,pak roztok zase vymen nebo prilej hnojky,radil bych asi prvni variatu..peroxid provzdusni a procisti koreny a vodu,ale bacha na nej,jak ho hrknes prilis,zabijes vsechno zivy :-) ..parkrat za to kolo ho tam preventivne nalej