Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím pánové, tak musím zahlásit, že kyti už krásně nakvítaj a co do krásy pro mě vede Jack Herrer... Je to dobrej kluk Fotky dodám co nejdřív, teď sem out of foťák. Jinak sem je teda poohybal a je to podstaně lepší. Díky za rady... Smekám...
Už sem našel nějakej časek a hodím sem nějaký foto té Jungle... Mam jeden problém... objevilo se to na jedné kyti, ale jen na jedné "straně" jakoby... U stonku se vetví tak jen na te jedné větvi to je... Možná to nic nebude, ale i tak sem radši vysadil PKčko a parkrát to zaliju jen čistou vodou.
To vypada docela zajímavě... aji docela podobně... Měl sem vychytany, jak změnit PH na dobrou hodnotu... 4 kapky čehosi z growshopu a vychazelo to akorat, takže sem to pak neměřil, ale asik budu muset. Pro jistotu... čert nikdy nespí. Ještě by mě zajímalo jak mění hnojky od plagronu PH... nahoru, nebo dolu? Asi to budu muset taky proměřit. No jinak dneska to je 10 den na květu a vypadá to dobře.
ahoy, na me ten list pusobi taky trochu kysele, mozna ty 4 kapky byly moc, na druhou stranu jestli je takovy jenom jeden nostress, mohla to byt jenoom chyba listu...ale merit ph se vyplati i tak tepic.
Původní příspěvek od Tommyhawk To vypada docela zajímavě... aji docela podobně... Měl sem vychytany, jak změnit PH na dobrou hodnotu... 4 kapky čehosi z growshopu a vychazelo to akorat, takže sem to pak neměřil, ale asik budu muset. Pro jistotu... čert nikdy nespí. Ještě by mě zajímalo jak mění hnojky od plagronu PH... nahoru, nebo dolu? Asi to budu muset taky proměřit. No jinak dneska to je 10 den na květu a vypadá to dobře.
Ahojda, Ph vs Plagron - četl jsem tady na G, že ti ph jde trochu dolu, jestli tě uvádím v omyl tak sry, moudřejší to jistě opraví, kdyby to nebyla pravda...
Tak jsem proměřil, jak hýbou s PH zálivky hnojky... Zjistil sem, že 1ml Plagron Bloom udělá z 1 litru s PH 6,4 přibližně PH 6,1. A u PK 13-14 je to přibližně naopak, takže z 1 litru 6,4 PH udělá cca 6,6 PH... Budu si na to muset dávat dosti bacha.... Snad to někomu pomůže.
Jsem tu a přináším čerstvé fotky. Všechno zatím klape jak má a holky začínají vonět. Akorát nevím jak moc ještě porostou do výšky protože dvě palice maj ke stropu už jen cca 10 cm.
Zdravím, nerad ti to říkám kamaráde, ale máš tam celkem luxusního samce.. ((POZOR je možný, že se mi to jen zdá,ale řekl bych na 95%ze tam sou koule..)) NApište někdo co si o tom myslíte??? aspon budeš mít ranec semen amozes to rozject aj i venku.. jinak PEACE ...