Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » First grow. Noob :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
Tommyhawk
Stálý Člen

Karma uživatele Tommyhawk - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Díky pánové za rady, zkusím se s tím poprat "jako chlap" Nějak to zítra poladím a upnu sem výsledek. Zatím čest

Letí mi to ve středu...

Old Post 14-03-2010 v 20:45 PM
Tommyhawk je offline   Profil uživatele Tommyhawk   Find more posts by Tommyhawk   Foto galerie člena Tommyhawk   Click here to Send Tommyhawk a Private Message   Add Tommyhawk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 50

Zdravím pánové, tak musím zahlásit, že kyti už krásně nakvítaj a co do krásy pro mě vede Jack Herrer... Je to dobrej kluk Fotky dodám co nejdřív, teď sem out of foťák. Jinak sem je teda poohybal a je to podstaně lepší. Díky za rady... Smekám...

Letí mi to ve středu...

Old Post 17-03-2010 v 21:26 PM
Tommyhawk je offline   Profil uživatele Tommyhawk   Find more posts by Tommyhawk   Foto galerie člena Tommyhawk   Click here to Send Tommyhawk a Private Message   Add Tommyhawk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Už sem našel nějakej časek a hodím sem nějaký foto té Jungle... Mam jeden problém... objevilo se to na jedné kyti, ale jen na jedné "straně" jakoby... U stonku se vetví tak jen na te jedné větvi to je... Možná to nic nebude, ale i tak sem radši vysadil PKčko a parkrát to zaliju jen čistou vodou.

Letí mi to ve středu...

Old Post 20-03-2010 v 09:26 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Tadyk je detail

Letí mi to ve středu...

Old Post 20-03-2010 v 09:28 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

A dalšííí

Letí mi to ve středu...

Old Post 20-03-2010 v 09:30 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

No a nakonec ten list.... Jestli tušíte co by to mohlo být, tak sem s tím.

Letí mi to ve středu...

Old Post 20-03-2010 v 09:31 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

To nikdo nevíte copak by to mohlo být s tím listem?

Letí mi to ve středu...

Old Post 21-03-2010 v 21:53 PM
slepecC
Stálý Člen

Karma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% PěstitelskáKarma uživatele slepecC - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

zkus pohledat ve FAQ, teda prd , nemoci rostlin threed

ale já bych tipnul špatne pH, ale jestli je to jen na něm tak to pH nebude a pokud to je jen jeden list tak to neřeš

edit: tak jsem hledal a našel jsem ti TOHLE

začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách

...Flower power...

first 250W BB a jock horror = 68,5g

2.grow: rozjeto 10(8)x AK-48 = 110,6g

konec 4xFC a 4xPP .. 130g opět nic moc

first aero = nic moc 75g(material ale good)

Naposledy upravil slepecC 21-03-2010 v 22:09 PM

Old Post 21-03-2010 v 21:56 PM
slepecC je offline   Profil uživatele slepecC   Find more posts by slepecC   Foto galerie člena slepecC   Click here to Send slepecC a Private Message   Add slepecC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

To vypada docela zajímavě... aji docela podobně... Měl sem vychytany, jak změnit PH na dobrou hodnotu... 4 kapky čehosi z growshopu a vychazelo to akorat, takže sem to pak neměřil, ale asik budu muset. Pro jistotu... čert nikdy nespí. Ještě by mě zajímalo jak mění hnojky od plagronu PH... nahoru, nebo dolu? Asi to budu muset taky proměřit. No jinak dneska to je 10 den na květu a vypadá to dobře.

Letí mi to ve středu...

Old Post 21-03-2010 v 22:22 PM
Pure
Stálý Člen

Karma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% PěstitelskáKarma uživatele Pure - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

ahoy, na me ten list pusobi taky trochu kysele, mozna ty 4 kapky byly moc, na druhou stranu jestli je takovy jenom jeden nostress, mohla to byt jenoom chyba listu...ale merit ph se vyplati i tak tepic.

400/600W-Euforka-2011
2x400W-Shiva skunk-2nd-2010
1x400W-Shiva skunk-Ist-2010
1x400W-Widdow Skunk-2010
2x400W-PPP-2009
2x400W-AFGxWHITEW.-2008
Růže, byť zvaná jinak, voněla by stejně

Old Post 22-03-2010 v 11:30 AM
Pure je offline   Profil uživatele Pure   Find more posts by Pure   Foto galerie člena Pure   Click here to Send Pure a Private Message   Add Pure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

citace:
Původní příspěvek od Tommyhawk
To vypada docela zajímavě... aji docela podobně... Měl sem vychytany, jak změnit PH na dobrou hodnotu... 4 kapky čehosi z growshopu a vychazelo to akorat, takže sem to pak neměřil, ale asik budu muset. Pro jistotu... čert nikdy nespí. Ještě by mě zajímalo jak mění hnojky od plagronu PH... nahoru, nebo dolu? Asi to budu muset taky proměřit. No jinak dneska to je 10 den na květu a vypadá to dobře.

Ahojda, Ph vs Plagron - četl jsem tady na G, že ti ph jde trochu dolu, jestli tě uvádím v omyl tak sry, moudřejší to jistě opraví, kdyby to nebyla pravda...

tohle si taky můžeš pročíst... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=18855

Old Post 23-03-2010 v 17:01 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

Tak jsem proměřil, jak hýbou s PH zálivky hnojky... Zjistil sem, že 1ml Plagron Bloom udělá z 1 litru s PH 6,4 přibližně PH 6,1. A u PK 13-14 je to přibližně naopak, takže z 1 litru 6,4 PH udělá cca 6,6 PH... Budu si na to muset dávat dosti bacha.... Snad to někomu pomůže.

Letí mi to ve středu...

Old Post 25-03-2010 v 07:55 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Jsem tu a přináším čerstvé fotky. Všechno zatím klape jak má a holky začínají vonět. Akorát nevím jak moc ještě porostou do výšky protože dvě palice maj ke stropu už jen cca 10 cm.

Letí mi to ve středu...

Old Post 27-03-2010 v 09:43 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

Detail

Letí mi to ve středu...

Old Post 27-03-2010 v 09:45 AM
Tommyhawk
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Celá skříň. Nevím proč, ale třikrát už mi to nešlo nahrát tahle fotka.

Letí mi to ve středu...

Old Post 27-03-2010 v 09:49 AM
sacricoola
Nový Člen

Karma uživatele sacricoola - 90% PěstitelskáKarma uživatele sacricoola - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Zdravím, nerad ti to říkám kamaráde, ale máš tam celkem luxusního samce.. ((POZOR je možný, že se mi to jen zdá,ale řekl bych na 95%ze tam sou koule..)) NApište někdo co si o tom myslíte??? aspon budeš mít ranec semen amozes to rozject aj i venku.. jinak PEACE ...

Old Post 29-03-2010 v 20:11 PM
sacricoola je offline   Profil uživatele sacricoola   Find more posts by sacricoola   Foto galerie člena sacricoola   Click here to Send sacricoola a Private Message   Add sacricoola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-06-2016 - First grow 400w - 7 odpovědí
28-04-2015 - First Grow - 29 odpovědí
05-06-2013 - First grow under 250W - 39 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás