Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
eště dodam pro ty co moje téma občas čtou že box má přesnejší rozměry na výšku 40 cm na šířku 35cm na délku 50 cm a využíval jsem ho na předpěsty outdooru letos sem se rozhodl zkrátit si čekání na jaro tímto indoorem 4fun and smoke veškeré investice jsou 300kč tekže mě malí výnos ňák nezarazí je to pro zábavu a ňáký ty smoky a abych taky zjistil co budu pálit na podzim a z každý vyselektováný samice dělam klony co pudou na balkon má to víc účelů no to je asi všechno edit:udělal sem další klon maz. x wh.rh a zasadil 1xlowkiller,1xe-rocket,1xout šlechtu,1xout šlechtu purple pheno
czus.
ted uz s tim nic neudelas, ale pokud pojedes priste zase takovejhle malej boxik, tak doporucuju trosku hodne poohejbat. CFL je efektivni (z my vlastni zkusenosti) na par cm, takze pokud chces mit hezky dozraly paldy na cely kiti, musis ohejbat, ohejbat, ohejbat.
sam sem udelal tu samou chybu, ale pokud vis, ze to mas delat jinak, tak se tomu vyvarujes napriste . pokus se je udrzet ve stejny vejsce.
Původní příspěvek od Klamath czus.
ted uz s tim nic neudelas, ale pokud pojedes priste zase takovejhle malej boxik, tak doporucuju trosku hodne poohejbat. CFL je efektivni (z my vlastni zkusenosti) na par cm, takze pokud chces mit hezky dozraly paldy na cely kiti, musis ohejbat, ohejbat, ohejbat.
sam sem udelal tu samou chybu, ale pokud vis, ze to mas delat jinak, tak se tomu vyvarujes napriste . pokus se je udrzet ve stejny vejsce.
zdar ted trochu nevim co myslis ze s tim uz nic neudelam ja je ohejbam vis
kytky byli předšasně sklizeny protože toho nebylo moc a potřeboval sem svítit v boxu 18/6 takže top 44 ky nechám pořádně narůst společne s řezem mazar x white rhino indica pheno z listů sem dělal bhang a můžu řict že se povedlo pulku sativa phena sem nechal a zatemňuju jak blb