Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim vsechny growery tak dnes sem zvetsil dávkování papani Cocos A-B po2.5ml/1L a dal jsem tam to2kilo co mam necham ho tam tak 5az7dnu18/6 a pak to prepnu na12/12 a jeste premyslim o srogu ale nejak newim jak to vymyslet par rad by se hodilo
jinak to nijak moc zatím nepalickuje :-( vlhkost jsem snizil na50 a mín to uz asi nedam kazdy den 700ml zálivka a jednou za tyden pruplach cistou vodou cca2L ph 6-6.2 to samy i odpad na ec není merak
ale nastava zrejme dalsi problem dnes pri zalevani jsem v hline po zaliti objevil jakesi male bile broucky skoro neviditelne nevite co by to mohly byt za svine abych se jich zbavil na listech jsme je nevidel jen u ty jedny kytky v hline
Mr.ice:diky za odkaz je tam toho dost ale nejwic mi to prijde k tem stonozkam bo co to vlatne je a asi to je u vsech kytek v hline a na ty jedny kytce se pomale neco deje pulka ji roste a ta druha pulka nejspis pomale usicha listy skrouceny suche povadle je to v .........
3dny jsem to nezalil a dnes bych chtel pridat do zalivky3%peroxidu ale newim v jakym pomeru na1//L ma tady stim nekdo nejake zkusenosti nerad bych to posral jeste wic
já dávám 30 kapek na litr, ale když se koukneš na http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html tak to tam najdeš.. Jinak se radši příště koukni rovnou tam a nebo použij vyhledávač z mých vlastních zkušeností vim že tu najdeš snad všechno..
Zdravím všechny Grower.
Tak tu máme 51den od přepnutí na12/12 holciny se celkem pekne rozrostly přidávám pár fotek.
Jinak teplota26-28°C den noc 22°c vhkost je na 60bohuze ji nemam jak srazit ale zatim se nic nedeje takze dobry.
No a jeste k tem broukam nebo co toe je mam je tam porad ale rostlinkam nejak neublizuji a co sem tady tak cetl a ptal se ruzne lidi tak nikdo nevi co to muze byt.
A ted uz jen par fotek