Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2: dogg128
tak v tom pripade presadim dnes... vemu si to k sobe do pokoje . uz sem chtel presazovat vcera ale bohuzel v plnym baraku lidi se tezko maskuje presazovani kytek kdyz nechces udelat bordel u sebe v pokoji. tak dneska hodim dalsi foto po presazeni. jinak jj koreny uz lezou ven dirama na odtok vody
aspon to budu moct zalejt. zacnu s 1ml bio-grow na litr a muzu je dneska zalejt
dalsi update. kytkam se dari lip si myslim. navic sem jim koupil jeste alg-a-mix. a hned sem to na ne nastrikal. hnojim momentalne asi jednou za 4 dny. a nejaky foto
a dalsi jak se pekne vetvi a uplne vsude..... . mam takovej pocit ze vsechny nejsou uplne stejny jedna z tech kytek ma takovy tenky listy jako indika. a ty zbyly maj obrovky listy jako sativa... pokud se pletu v nazvech tak me opravte pls.
tyhle sem musel ustrihat par listecku a udelal sem fim a ted mi tam vylejza 8 vetvi
a tady jeste jedna. na tyhle to vypada ze se mi fim nepovedl. ale taky na ni vylejza spousta vetvicek. ma trosku spaleny listky. to je este z ty doby kdyz sem jim aplikoval ph 8,5
Původní příspěvek od Klamath a dalsi jak se pekne vetvi a uplne vsude..... . mam takovej pocit ze vsechny nejsou uplne stejny jedna z tech kytek ma takovy tenky listy jako indika. a ty zbyly maj obrovky listy jako sativa... pokud se pletu v nazvech tak me opravte pls.
tyhle sem musel ustrihat par listecku a udelal sem fim a ted mi tam vylejza 8 vetvi
Nie, nie. Naopak. Sativa má dlhšie, tenké čepele. Indica naopak krátke, široké čepele.
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
jinak zacal se je strika alg-a-mixem. postrikal sem je vcera vecer a dneska rano sem cumel. uplne jiny kytky . uz nabyly takovy sklesly a ta nejzlutejsi nemela tak svetle zluty listy ale zacla zase zelenat. zejtra zalejvam
Bio-grow 2,5ml/l
Bio-bloom 1ml/l
Alg-a-mix 1ml/l
pridam jim vsechno po 1 ml. snad se nebudou zlobit a neoplatej mi to spalenim, nebo mam pridat vse jen po 0,5 ml?
2: planter
no pohnojil sem jenom jednou... predtim mely kytky takovy sveseny listy. ted uz vypadaj urcite lip. Vybral sem spatnou hlinu, takze jim brzo dosly ziviny... ted vypadaj mnohem lip
Tak nejakej update. Kvalita foto nic moc. foceno mobilem
dnes zalito
2,5ml bio-grow
1,5ml bio-bloom
1,5ml alg-a-mix
planuju jeste koupit top-max. cekam uz jen kdy dorazi 0,5L flaska