Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, a co toto: http://www.biobotanik.sk/product/homebox-xs/
o tom jsi nepřemíšlel
na rostliny menšího vzrustu si myslím paráda
navíc HomeBox je podle mého názoru nejkvalitnější značka growboxů
řekni pesanovi ať už ti neskáče po kitičkách že se to nedělá
ať se daří
jo a čím budeš chtít svítit na plod ?
Já si teĎ koupil kompet 150w MH a na květ jen přikoupím sodíkovou výbojku a parádička.
nezmestili by sa mi tam svetla, maju 70cm na dlzku.. no na plod budem asi svietit tym istym co teraz, kedze chilli je auto flowering.. kedze mi uz pod tym kvytli..
a homeboxy prepustaju svetlo, co nechcem kedze to budem mat v izbe..
aaaaa... ja si neuvedomil ze tam mas 60cm zářikvkytak to jo to potom 80 ideál
myslíš že budeš mít s 18 nebo 36w nějaké větší plody ? jsem zvědav podle mě je to totiž celkem málo na to aby jsi měl pořádný papriky co ti vypálí pusu
no uvidime nechme se překvapit
Naposledy upravil Pocahontas 21-01-2010 v 14:50 PM
jj ja jsem s nema spokojeny ale je pravda ze od te doby co mam MH se kitičkám daří lépe než s cfl
cfl sou dobrá,levná a jednoduchá varianta ale lépe svítí MH koupil jsem 150, to je o 25w víc a přitom to má dvakrát více lumenů než cfl
Cfl 125w má přes 8 000 lumenů
MH 150w má 17 000 lumenů
habanero choco 4x
neviem ci je to iba silnou genetikou ale celkovo co mam vsetky rastliny, tak tie co su v hlinenych kvetinacoch tym sa dari dobre, ale tie co su v plastovych, tak tie vobec nerastu, opadavaju im listy.. strasne pomaly im schne hlina, takze asi im hniju korene a preto ani nenapreduju ale chradnu..
a este 2 chlievy, kde je 8 habanero choco.. nemal som snimi co robit a bolo mi ich luto ich vyhodit, takze hned ako bude vonku lepsie, tak ich tam plesknem..
diki booco.. jj dam, ale pestirna to neni, len zhluk kochlikov s lampou nad.. tento tyzden uz nedockavo ocakavam druhy komplet osvetlovaci a do mesiaca idem kupit grow box.. asi najskor 80*80*160.. jakto ze ty tu nemas thread? ja uz na chilliweb nedavam ani nove reporty.. tu je to prehladnejsie.. a jakto ze prekvapil? cakal si ze mam len velku hubu? nie nemam, ja pestovanie fakt milujem a trpim, ze nemam zahradu a sklenik a growbox a hps a mh..
na to prides.. sac das si konopne umeni a potom v pravo hore zalozit nove tema.. ja tu tiez este sem tam pobludim.. zozaciatku som nevedel najst svoj thread a tak..