Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 amalka: nevím moje šalvěj je asi trochu zváštní, vůbec nezvládá, když jí odkryju, chce být pořád pod sklenicí. Ale: Když jí sundám sklenici tak (i když ji rosím) leží do půl hoďky suchá na zemi. A pak, když jí zas přiklopím, tak koce listů, které byly nejvíc vysušené, zčernají. To, že už je šalvěj zase v poho potom poznám tak, že ty černé části odpadnou. Schválně koukni na tuhle fotku, jestli mluvíme o tom samém.
Nazdar,
mam takyto problem: uz asi polroka pestujem salviu, narastla mi dost slusne - 1,5m, problem mam zo zakorenovanim odrezkov, zakorenujem vo vode bez boostrov, ale vzdy mi odrezok namiesto zakorenovania zacina odhnivat.
Vie niekto kde je problem?
Diky
já když jí nedržim v miniskleníčku kterej jsem si slepil z makroplastu taky mi začnou černat kraje listů a vůbec se jí nechce růst.
Má hodně ráda vodu a vlhko
bolsomtam: to jsou strašný špekulace - jak uděláš řízek, tak ho normálně zapíchni do RW kostky a cca 3 týdny ti začnou prorůstat ven kořínky. pak to i s tím RW dej do hlíny. u salvie je taky dost zbytečný dávat nějaký kořenový stimulátory a podobný sračky...
mno chtel sem se zeptat ja mam šalvěj pod sklinkou jako tady nekteri a taky mi uvada kdys ji sundam a zajimalo by me estli by ji slo nejak naucit na suchsi prostredi protoze kdys trochu poroste tak ji nikde pod sklo nestrcim.
shikanze: sprav jej taky maly foliovy stan, nemusi byt uplne vzduchotesny, staci ked okolo nej nebude moc prudit vzduch, potom ho zvacsuj, tam rastie bezproblemov
kucí teda nevím jak vy, ale já mám salvii v kuchyni na stole, nerosím jí vůbec, akorát tak jednou za měsíc jí pocáknu Pythaminem, zalejvám tak 1x za 3-4 dny, a to hodně decentně a jede v pohodě - už sem z ní udělal tak 8 řízků a pár jich ještě asi bude...takže bych to s tou vlhkostí moc nepřeháněl...