Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už je tu třetí týden a rostlinky kvetou v plném proudu.
Jinak četl jsem spoustu sporů o tom co znamená když jsou u kytek fialový stonky. Na fotkách je dobře patrné, že já je mám dost fialový. Proto se chci zeptat proč tomu tak je a zda-li je to bobře nebo ne?
Včera jsem dlouho do noci brouzdal po Groweru a dneska ráno jsem se rozhodl pořádně prostříhat kytky. Světlo se teď dostane asi o 80% níž než před tím.
Když jsem to dodělal, tak mě to položilo! Vypadá to úplně libově a já na to koukal asi hodinu v kuse a nemohl jsem se od toho odtrhnout. Byla to láska na první pohled!
Čaues pěkné na začátek, vlhkost podle mě, je ideální držet okolo 30% ale i těch 40 by šlo, 70 už je moc. Nech běžet odtah non-stop, podle té velké vlhkosti usuzuji, že ti běží pouze s lampou ne ? Jestli máš ale v noci takhle velkou vlhkost okolního vzduchu, tak to bude těžší. Což se mi ale zdá jako blbost. Čím lepší ventilace, tím menší vlhkost.
Jinak pro příště, u Scroogu při růstovém cyklu + 7-10dní na květu, stále vyplétáme výhonky pod mříž, aby jsme zredukovali jak malé, tak velké a zhotovili jednu rovinu Jinak neplní mříž svoji funkci. Také se mi to při prvním nepovedlo, ale jak všichni známe, chybama se člověk učí
čauvec pane
tož pěkně ti to roste-a sklizeň máme fakt cca stejně a pod 250Wpak můžem porovnávat.Chroniky sem chtěl taky původně ale nesehnal sem ze startu řezy a kdesi četl že kvete až 80dní z čehož sem měl trošku obavy.a tak jedu co jedu/spíš co bylo.každopádně to máš hezčí a vychytaný...gratulation.K+ samozřejmost
EDIT:
apropo taky docela bojuju s vlhkem...kolem 60%...místnost 4*5m ale vedle mám původní skříňku na rust s widow skunkama tak usuzuju že jakmile i ty přepnu půjde vlhkost dolů.
zkoušel sem ventík na full 640m3/hod ale pokud to motáš v místosti je to jedno jestli jedeš na polovic nebo ne.Kdesi sem četl že v bytech je problém velmi malá vlhkost-já mám opačnouNECHŤ TO ROSTE