Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nebyl jsem tam poslednim case, ale na cannafestu jsem ptal borce od greenhouse seeds a rikal ze neni to tak jak pisou, tak brko urcite tam muzes ochutnat.
úplně v poho. Byl jsem tam před dvěma týdny na víkend s manželkou. A ze zvědavosti jsme toho prolezli dost. A ochutnali leccos. Pokud je zájem o podrobnosti - klidně se podělím.
Ziju v Belgii par let a do Holandska jezdim prakticky porad, situace porad normalni ..bez problemu cofeeshopy fungujou, situace s jejich premenou na soukromy kluby se porad dost meni...ale jen tak hned se to nestane zda se.Maastricht je takovej samostatnej bod, kde kvuli poloze maj vlastni pravidla :-) ale stejne to tam stoji za prd, takze zadna skoda. No obcas sem hodim update, jak to vypada :-)
vsetci ste vitani a potrebni....ide o to, ze od maja 2012 zacnu zavadzat weedpasy pre ludi ktori legalne ziju v Holandsku, a do januara 2013 sa budu musiet pridat vsetky mesta Holandska vcetne Amsterdamu....
Holandania to vnimaju ako diskriminaciu voci turistom a zvolavaju protest, proti tomuto porusovaniu slobody a rovnopravnosti....
prosim vas vsetkych, pridajte sa.....ak padne Holandsko, tak je koniec aj s akou-takou slobodou v celej Europe....
rada odpoviem na vsetky otazky......pease and freedom..
neco aktualniho reportu z Beneluxu
stalo se stalo a je bohuzel potrvzeno :
Od 1.5.2012 budou vsechny cofeeshopy v jiznich provinciich Holandska pouze pro dutch residents...tj i pro cizince, kteri maji dutch ID.
Zbytek zeme pak stejne pravidlo od 1.1.2013
Ve vsech shopech, ktere musi nove narizeni respektovat od Kvetna , jsou uz cedule v mnoha jazycich, ktere toto narizeni cituji.
Zcela urcite to znamena konec jedne ery, zejmena nam co pamatuji zlate casy v holandsku, se bude prinejmensim styskat po tom vsem.
Nema smysl rozebirat, jake nasledky to prinese... podle me nastanou jeste mozne upravy, protoze ocekavam uznani chyby exekutivni moci v NL.Z toho totiz nekouka nic dobryho a jak je uvedeno o prispevek vyse - jen to tak trochu symbol konce svobody v Evrope....sice nejsou nekde hranice, ale mezi narody jsou obri propasti ...see u
Čauvec.
Jak je to tam teda s těma zákonama? Nesmím si to tam jako cizinec (bez trvalýho bydliště v holandsku) koupit, ale co kdybych tam jel a nějakým způsobem to sehnal (řekl místním cápkům at mi to za přirážku koupí, atd...) ??? Můžu z toho mít nějakej průser kdybych hulil například někde venku a chytili by mě policajti? Mě návštěva holandska láká už delší dobu, ale odhodlali jsme se s kámošema teprv teď, v tu nejblbější dobu... Vím, že když už není možnost si ganju legálně koupit v coffeeshopu a taky ji tam vykouřit, tak se ztrácí 50% toho proč tam jet, ale i tak si myslím, že je tam spousta krásných míst na která stojí za to se podívat... ale zase jet do holandska a nezakouřit si místní trávu, to je hřích...
Můžete mi někdo prosím poradit? Snažil jsem se najít odpověď na svoji otázku, ale bohužel jsem nenašel nic jednoznačnýho...
Díky.
Takže zřejmě neletíš na jih, jestli jsem to správně pochopil . Tak díky teď mám už docela jasno. Tyto prázdniny jsou tedy dobrá příležitost, jak zažít kouzlo holandska v celé své kráse...
Takže zřejmě neletíš na jih, jestli jsem to správně pochopil . Tak díky teď mám už docela jasno. Tyto prázdniny jsou tedy dobrá příležitost, jak zažít kouzlo holandska v celé své kráse...
letím do Eindhovenu a potom vlakem do Amstru ... je to na sever, takže by to mělo být v pohodě
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
nevím proč to někdo řeší vůbec,když si pěstujete,ganja je všude,coffe shoopy už nejsou tak potřebné jako kdysi,když se tam jezdilo pro brka........DDDDDDDDD
asi proto,protože chcem jít do krámu, legálně si tam ganju koupit a u kávy si ji zakouřit. Taky chceme poznat Holandsko jako zemi, ale byl by hřích jet např. do Amstru a nezkusit místní weed...
Původní příspěvek od kultivátor nevím proč to někdo řeší vůbec,když si pěstujete,ganja je všude,coffe shoopy už nejsou tak potřebné jako kdysi,když se tam jezdilo pro brka........DDDDDDDDD
možná proto ---- poznat město ? poznat kulturu ? seznámit se tam třeba s někým ? půjčit si kola ? projet se na loďce po těch kanálech ? navštívit muzea ? navštívit parky ? prohlídnout si památky ? zhoubovat se legálně ? zhulit se poprvé legálně ? nesedět doma na prdeli ? odpočinout si od všech ? prostě vypnout ? ... ganja není primární věc proč tam jedu
! PAL TO !
první sklizeň, druhá sklizeň, třetí sklizeň, čtvrtá sklizeň, pátá sklizeň .............. poznáš, jak život rychle utíká
možná proto ---- poznat město ? poznat kulturu ? seznámit se tam třeba s někým ? půjčit si kola ? projet se na loďce po těch kanálech ? navštívit muzea ? navštívit parky ? prohlídnout si památky ? zhoubovat se legálně ? zhulit se poprvé legálně ? nesedět doma na prdeli ? odpočinout si od všech ? prostě vypnout ? ... ganja není primární věc proč tam jedu