Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak už jsem se tu před časem zmiňoval, mám znovu zasazeno. Tentokrát Polárku.
Původním předpoklad, že bublátor předělám na drip, nějak neklap. Ale minule se vanička se vzduchátkem osvědčila, tak co..!! Došlo pouze k malýmu vylepšení. Na skříni nástavec z úplně jinýho kusu nábytku, kde je v jedný části řízkárna s úsporkou a v druhý tlumivky, startéry, vzduchátka, kablíky a hlavně soustava zásuvek, vypínačů a zapínačů, pro komfortnější ovládání rozličných elektrických spotřebičů.
Buď je normální, že po přesazení zakořeněnejch řízků do bublátka pokaždý nastavá boj o přežití, nebo něco dělam blbě.
Přesazený kytky v rockwoolu a v keramzitu maj hroznou práci se nastartovat. Chvílema to u některejch zas vypadalo na exitus, ale už se umoudřily. Akorát teď musim ty s náskokem brzdit, aby je ostatní dohonily. Ale to neva, pár řízků pro předpěstění na ven se hodí.
Ty ruzný namokřený hadry tam mam kvůli vlchkotě... Nový sazeničky jí zjevně vyžadujou víc, než jsem čekal.
Po dlouhý době mám konečně čas na závěrečnou zprávu ohledně Northern Light. Fotek moc není, neb momentálně nemám k dispozici foťák.
Vzhledem k tomu, že NL dlouho nechtěly nastartovat a ke konci kvetení jsem byl dva tejdny pryč, celá doba růstu (48 dní) a květu (74 dní) byla dost dlouhá.
Polárka sice rychle přešla na květ, ale palice nebyly nic moc.
Kytky byly hodně listnatý a hustý, ale paličky poměrně malý i když dost výkonný. Ale hlavní problém byl hlavně v tom, že oproti minulý sklizni, po usušení zbylo (jen) 50g.
Přestože se tohle za velkej úspěch považovat nedá, každá zkušenost je dobrá.
NL je celkem rychlej model, takže zakořenění, růst a květ se dají určitě zvládnout dřív, než se povedlo mě. Tutově jí ještě někdy zkusim, ale asi to bude chtít více péče..
Příště to bude, doufám, o dost lepší, jelikož mám v plánu rozjet Bílou vdovu.
2webb:
Heled, ted nevim presne, ale mysllim v OBI nebo Baumaxu - asi za 300,- i s vikem. Chvili to trvalo, ale nakonec se mi povedlo najit presne bedynku, ktera mi tam pasuje. Rozmery jsou: s-40 cm; d-50 cm; v- 25 cm. Vejde se tam 40 l vody, takze jsem pocital na kazdou kytku tak 10 l. Jenze ctyri kyti je vetsinou moc, protoze prostor ty my malinky skrinky v pohode stacej vyplnit kytky tri. Zalezi na tom kolik mas mista a pak zkouset hledat vhodnou nadobu.
2 Realist:
Nepleteš. Povedlo se mi skříňku vtěstnat do komory. Takže komoru větrám nepřetržitě oknem.
Před časem jsem byl nucenej sdílet pokojík s Hererem a snažil se odfiltrovávat takovou věcí, co se jmenuje "Supersorb" a stála 12,- Kč (nejspíš domácí potřeby, už nevim..). Pomáhalo to tak z 80%, zbytek se dolaďoval voknem, voňavejma tyčkama, sprejema a tak.. A většina návštěv stejnak ví, že hulim, čili je ani moc nepřekvapuje, když mi je doma něco cejtit.
Ale stejně to bylo docela hustý, dva měsíce spát s Hererem.. Komora je komora.