Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nadech vydech, nadech vydech
musim to napred rozdejchat! tak tomuhle rikam paliceeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! kdyby jsi bydlel v olomouckym kraji tak se ozvi urcite bych si s tebou dal dymku ) jeste dloho se mi budou sbihat sliny jen tak dal!!! phytamin rulZ
ant> nemel bys tam par obrazku starsi ww? rad bych alespon vizualne porovnal vzorky...
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?
Se moc omlouvam že odpovídam teprv těď a ještě nemam žádnou fotku ale snad ještě nějakou něgde najdu..... takže trpělivost Jinak už sem sklidil DM a chystam se na tu WW ale ještě jí nechávam po tmě dozrát ..... takže časem snad bude vše zatim
Cau Ante mas to moc pekny. Me zajima predevsim ta durgha pac bych ji chtel priste skusit nemohl bys vyfotit prosim celou kytku jde mi o to videt jak se vetvi abych si udelal predstavu.
Takže WW sem zatim nenašel a DM sem tady našel jednu takovou lepší fotečku takže tady je doufam že bude stačit a WW se pokusim v nejbližší době ještě před popravou nafotit jinak po tady tý kytce DM už nejsou skoro ani památky
Jo diky za foto toto je ale zastrizena ne?
tu jak si je mel minule to byly jen takovy tycky bez vetvi proste jedna kytka = 1 siska
Kdyz ji nezastrihnu vvyroste mi tak jak si je mel ty poprve?? nejak tak byc je chtel vyslechtit
Nebo vyroste tak jak je na tomto fotu (ja bych rekl ze tato kytka je zasmiknuta co?)
Ty palice jsou fakt nadhera! K++ :-)
Jak máš velkou skříň prosimtě? Jinak chvalim a ať rostou! Jo a Tu DM a WW máš ze semínek nebo z řízků?Zatim zdarec
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
Chlape chápu že asi sběr příspěvků je asi zábava ale napsat Super do příspěvku když to můžeš napsat ke karmě kam si to vlastně taky napsal je blbost a zbytečný zaplňování Groweru
(tak se na to vys*r kdyď to nemá cenu)
Píšu to sem i pro ostatní takhle se přece respekt nezískává.....