Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taková mučírna máš jí hodně povedenou tu skleníkovku... to ty moje košťata jsou proti tomuhle nic at se daří,bacha na škůdce je jich letos víc než dost
Původní příspěvek od storm1249 taková mučírna máš jí hodně povedenou tu skleníkovku... to ty moje košťata jsou proti tomuhle nic at se daří,bacha na škůdce je jich letos víc než dost
dík
no,us sem na ni nacapal nakou housencicku,svilušky....a kousicek plisne
a zatim se drží...
sem zvedavej jak to bude vypadat v kvetu
...a rek bych ze ten cropmax nemaj svilusky rady..
od ty doby co to kropim o zespoda ty listy tak ani sviluška
to Ti jako Kuprikol zabil svilusky jo? A nejakou jinou pohadku?
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Původní příspěvek od Shandy šééfe,nebylo by lepší zakopat do země?myslím že by jí to prospělo...
potom smažu
tušim že myslíš tu vdovu
no,bohužel...nemužu!
byla by mnohem vetší,coz nechci!(chci,ale nemuzu )
kdybych ji chtel presadit ted,tak ji dost mozna skurvim koreny
kdyz je v tom beliku,muzu s ni hejbat,otacet si ji atd...
pristi rok pude taky do beliku..ale mozna bude vetsi
za šalvěj děkuji jednomo zdejšímu členoj
...
je v cca4L kvetinaci
substrat:
trochu raseliny,trochu substratu pro pokojovky
mrtě hlíny kompostový a perlitu
Původní příspěvek od storm1249 konečně taky někdo kdo fotí i jiné rostlinky než tu nejoblíbenější
ten tvuj keřík je vážně pěknej ale neměl by už pomalu kvéts? jinak pohoda K+ ;-)
dík
mě to přijde že uš kvete...a kamos ji taky studoval a rikal ze kvete...