Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tahle holka se dala do květu hodně rozvážně, no uvidíme jestli to stihne, už je opylovaná outovejma odrůdama, tak v nejhoršim příští rok... I na takhle malejch paličkách je neuvěřitelně moc pryskyřice, to jsem ještě na žádný jiný kytce neviděl a ke všemu už parádně voní!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Tohle je můj loňskej kros: Matka ze selektěnýho klonu, tatík opravdu hezkej sameček belladony, ale bohůže na fotce ho nemám. Nevim jestli je to mojí vinou, nebo nepřízní osudu, ale tahle kytka je jak z gumy (i druhý pheno), neunese svojí váhu i když má zatim jen malý paličky. Navíc je hodně náchylná na lámání větvý. Každopádně kvete poměrně rychle a paličky vypadají moc hezky. Jestli se osvědčí co se týče výslednýho produktu, tak ji za rok zasadim pozdějc a nebudu zaštipovat, i tak se větví hezky. Jinak má asi 2m i po pokusu o supercroping- je to pořádnej keř!
Tahle kytka je z řezu, loni to byla fakt dobrota, tak jsem zvědavej co to bude letos... Výška cca 1,6m - byla zasazena pozdějc. Jinak asi neni co dodat.
No loni to byl fakt propadák největší, ale asi to byklo phenem. Letos vypadá o poznání lépe! No uvidíme co z toho vyleze, zatim je brzo soudit! Výška cca 2,5m.
Moc hezká kytka, jak stavbou, tak barvou, ale začala nakvétat jako poslední a vypaddá to, že to nestihne... No co kdyžtak na mast se bude hodit! Výška cca 2m.
Na týhle kytce jsem taky zkoušel supercroping, ale nakonec se to vymklo kontrole- byla moc těžká a spadlá na jednu stranu, ale tak nějak jsme to zvládli napravit. Bohůžel jsou hodně natěsno s bellaberry, takže nám nezbyde nic jinýho než protrhat dost listů kvůli plísni... Výška cca 2,2m.
No tak každej rok musí bejt nějakej propadák... O týhle genetice píše banka, že je vhodná do severních chladnejch oblastí- haha, docela blbej for, až teď začala nakvétat! Výška asi tak 2,3m.
Naposled všechny pohromadě!
Zatim to vypadá velice slibně, dnes proběhla první sklizeň americký noname sativy a Lebanese (bílý pheno). Zatim nic neodcizeno, paráda! takhle na vás čorky!
Zase proběhla cesta 3 kiláky po Praze s 90l krosnou plnou palic, smrad strašnej, furt jsme museli kouřit!
Edit: děkuju VŠEM za k+
Tahle kytička kvetla cca 2 měsíce a dnes už se tvářila, že je hotová. Právě včas, už jsme museli vystříhat pár míst zasaženejch plísní. Je nakřížená pylem z MK-Ultra, tak jen doufám, že větev kterou jsme tam ještě nechali nezplesnivý. Palice tvrdý, krásně orosený, na váhu tipuju tak 200-300g. Paráda- Lebanese je skvělá genetika do našich podmínek!
No tak ze začátku květu vypadala tahle kytka luxusně, nicméně ke konci začala malinko hermit (všiml jsem si toho až 3 dny před sklizní ). Struktůra palic je fakt zvláštní (viz. foto), výnos nic moc. Zajmavě voní a pryskyřice má taky dost, ale na to jak ze začátku vypadalo hezky, tak ke konci docela zklamání. Výška 2,5m.
Původní příspěvek od Časlove
Zase proběhla cesta 3 kiláky po Praze s 90l krosnou plnou palic, smrad strašnej, furt jsme museli kouřit!
máš to fakt pěkný K+, na smrad při převážení mám super vychytávku. vacu bag - takový ten igelitový pytel s ventilem na vysavač pro úsporu objemu jak je na to pořád reklama v teleshopingu. mají to leckde za 40 Kč...je to vzduchotěsný a hlavně smradutěsný.
Jak ti dopadl Erdbeer, u mě docela propadák. zbyly mi dvě samice z toho jednu mi ukradli ale obě měli totál řídký palice sice orosený ale žádná pecka.
jo na ATA TUNDRA jsem měl taky letos zálusk ale projel jsem si thready lidí co jí zkoušeli a měli stejný výsledky jako ty, prostě to nekvete je to vojeb od seedbanky