Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě mám dotázek, přemejšlel jsem, že bych vynechal už GROW složku hnojiva, takže dusík. Na návodu sice píšou dávat ho v celém období květu, ale některý listy, zvlášť na chronikovi, jsou už hodně tmavě zelený, skoro už to ani neni zelená Navíc by se měl dusík v květu postupně odbourávat, ale nevim, jestli na to neni ještě brzo. Taky jsem tu četl, že při přebytku dusíku jsou paličky listnatější, což samozřejmě nechci Budu rád za rady. Díky. I.
Tak tyhle věci by mě zajímaly taky + ještě vliv teploty na tvorbu plyskyřice. Jediné co můžu říct je že když hnojím Ah a taky byly brčálově zelené, tak pak se mi nepodařilo ani za 3 týdny (v kokosu) kytky pořádně vyflušovat. Ale hodně za to můžou i AH protože nejsou bio. tak jsem si řekl že teď vyzkouším plagron..
AH jsem nikdy neměl, Plagron jsem zkoušel myslim úplně první nebo druhý kolo, ale strašně mi zvedal pH, ale fakt grandiózně takže sem ho zavrhnul, ještě mám skoro plný litrovky Alga Grow i Bloom. Potom jsem zkoušel Metrop, super bylo, že po přidání do odstátý vody mi pH kleslo akorát na nějakejch 5,8 a krásně drželo. Ale taky byly časem problémy. No a teď mám GHE a úplně sem se do nich zamiloval pH mi drží výborně a můžu si ty složky mixovat jak chci, to se mi strašně zalíbilo Akorát mám nějakou velkou spotřebu... A do placu bych teda ještě kromě dotazu na ten dusík přihodil i dotaz na vliv teploty na tvorbu pryskyřice, protože to mě taky zajímá, o to víc, že mám teď v těch vedrech v boxu skoro 30°C pod lampou.
Pic
ikone: složka grow se nechává do 30.dne 12/12. Kitky tim přestávaj růst a začínaj pořádně kvést. Lukapa má pravdu čím dýl tam ten dusík bude tím bude horší výsledná chuť. Takže ho klidně vysaď.
Být tebou na příští grow bych si pořídil bio hnojivo (plagron, biobizz,canna) výsledný produkt mnohem lépe chutná i vypadá a nemusíš tak dlouho flushovat. Alespoň teda z mých zkušeností.
Jinak moc pěkný.
Ahoj, zjsitil jsem, že mám velkej problém s teplotou. Pod lampou, u vrcholků kytek mám asi 34°C, a v pokoji, ve kterém je skříň, mám v těhle vedrech asi 27,5°C což už je i na mě moc. O mě zase tolik nejde, vedro mi nevadí, ale 34° u kytek je celkem hárdkór. Nemáte někdo nějaký fígle na snížení? Větrám co to jde, ale venku je taky dost teplo. A na klimošku nejsou finance Díky.
nastav si svetlo na noc..pokud to teda jeste nemas...v noci ti teplota okoli klesa cilize by se to nemuselo vysplhat tak vysoko. Dalsi veci jak tomu muzes pomoct je cooltube, to ti teplotu taky o neco srazi pokud to dokazes poradne odvetravat.
Asi mi nic jinýho než ta cooltuba nezbyde... Ale chci se zeptat, pokud bych jí napojil potrubím na odtahovej ventilátor, bude to fungovat? Myslim jako jestli se to aspoň o těch 5 stupňů ochladí. Ten ventilátor by tahal vzduch z přítahu, kolem kytek, do cooltube, a pak ven... Viděl sem to tady u několika growů, tak snad to bude efektivní. Potřeboval bych tu teplotu srazit cca o 5 stupňů, pak by to mělo nějakejch 28-29 pod lampou a to stačí, takže myslíte že se to dá? Díky
Tak zasílám další foto, kytky jsou 35. den na květu
EC: 1,9
pH: 6,4
Teplota pořád nic moc, když je venku vedro, tak kolem 34, když je chladněji, tak 28°C
Ale řekl bych, že na 35.den ty paličky moc nekynou... Svádim to na tu teplotu, protože jinak jsou krásně zelený a vypadaj zdravě. Nevim no.
Teď sem změřil EC odpadní vody, co protekla z květináčů a má 2,9 Zejtra je naplánovanej zase flushing s EC 0,4 ale je mi divný, že to takhle po tejdnu vylítne. Na kytkách žádný změny, hezky zelený, žádný známky přehnojení, tak nevim, 2,9 už se mi zdá hodně vysoko. emám jim zkusit míň solit? Nebo čim to je, že se to tak rychle zasolí? Díky
Původní příspěvek od IKONE Teď sem změřil EC odpadní vody, co protekla z květináčů a má 2,9 Zejtra je naplánovanej zase flushing s EC 0,4 ale je mi divný, že to takhle po tejdnu vylítne. Na kytkách žádný změny, hezky zelený, žádný známky přehnojení, tak nevim, 2,9 už se mi zdá hodně vysoko. emám jim zkusit míň solit? Nebo čim to je, že se to tak rychle zasolí? Díky
Pořádne to propláchni x litrama vody.Solíš tomu určite zbytečne moc (kytky mužou vypadat zdrave,ale to budou vypadat i s daleko menším ec)