Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Původní příspěvek od SLEALER cus!pekne ti to tu roste mas asi sikovnou kocku
at se ti ten plevel poradne obali kvitkem
Na to,ze jsem v nouzi nahradil slepicak kocicincem to fakt jede,ze jsem to az necekal..ve finale sem zjistil,ze neni treba u vetsich kocicak kvasit,ale staci bohate suseny exkrementy prihrabnout do substratu nebo hliny. Jediny ceho bych se uz obaval,ze s tim prihnojit doma ..v tu ranu si z toho kocka udela hajzlik coz venku rozhodne nevadi..aspon to obcas nejaka prihnoji automaticky cestou kolem
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
Původní příspěvek od YagoMan ten tabák máš hodně luxusní...
Diky za pochvalu :-) Doma to je fakt luxus jak to roste,ale venku je to zatim mizerie..je mezi tim velikej rozdil jeste dneska sem hodim novy fotecky z vikendu. je teda fakt,ze venku jsem to krom obcasny zalivky neresil ..doufam,ze si tabacky v prirode aspon trochu poradej samy. Rozhodil jsem je na 2 zahradky..na jedny je hlina mizerna coz je videt i na tabacku..na ty druhy je hlina o neco lepsi,ale pro sichr jsem udelal diry
a narval tam substrat rizlej piskem ..tak to jede o neco lip
Cigarko je proste cigarko a muj nazor je ,ze je to jediny co jde hulit pokud se clovek zivi v oboru IT a elektro
Dnesek byl indoor pracovni, rozsazeni co bylo po 2 ks,dosypani substratu, privazani naklacky ,zalivka kocicincem o ponekus silnejsi koncentraci tak jak bude cas o weekendu upnu novy fotecky komplet i se zahradkou..Diky za pochvaly a auru :-) Jeste prosba..ten jeden plevel co mi tam narostl nepozna na tom nekdo co to je za odrudu ? Absolutne se v tom krom tabacku nevyznam
vcerejsi foto po upravach