Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Luboshek ty semena bych uz nesazel to bude shit a zase samej hermous........ pod tu 150w bych dal 4-6 kytek cest
Zdar luboshek
po dlhšom čase som onlinee zasa .... zmeny v skriny mam také že som tam namontoval 150W vybojku a telomer s vlhkomerom ... dal by som tam asi tak 4 kitky a trochu vylepšil odsavanie tepla od výbojky ... semiačka dam na outdoooor v priebehu tohto týždna dam nejaky now fotoreport
Pestu zdár
"Neprichádzam sa kľaňať, prichádzam víťaziť." - (Bob Marley)
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
Původní příspěvek od pan.smakovicka Na tie semena sa vyser,supni tam tu 150w jak pise nadomnou, 4-6 ratslin. Ja by som kupil tie 3.5l kochliky (15x15), 6 kusov by ti tam akurat vliezlo.
Zdár pan.smakovicka
Tie semena dám von alebo mam doma original s eastseeds California orange bud ,čiže si zasadím nejake a uvidim čo z toho vyleze ...150W už mam doma čiže pohoda.. Doma mam 4 alebo 6 koflikou 3,5l z biobotaniku čiže nejak to tam napcham dúfam ... mysliš že bude dosť svetla pre 4 raslinky tá 150w? popripade kebyže tam dám 6 rastliniek... dosť svetla aj na nejakú urodu myslim
Pestu zdár
"Keď sa budeš smiať,bude sa stebou smiať celý svet.Keď budeš plakať,budeš plakať sám." - (Bob Marley)
Tu posielam slubené fotky,a popišem zmeny čo sa konali v mojej skriny !písal sa dátum 20.2.2009(díky za opravu dátumu pan.smakovicka ) ked mi prestala svietiťi moja 110W výbojka! bol som šokovaný,a moja rastlinka potrebovala nutne svetlo!S kamošom som sa dohol že mi to dojde kuknuť popripade opraviť, ked došiel skonštatolval že je tlmivka v p***. Tak sme išli do mesta a kupil som si Tlmivku 150W,zapalovač,kondenzátor a obímku a čoskoro bolo slnko v mojej skriny opäť. Vyšlo ma to celé na 39 €.Odkedy mam 150W vybojku tak to je uplne iny život ... Raslinka si svetla pekne užíva, aj ked pri šiškach mam 32°C niekedy tak moc jej to nevadí...Hnojím furt CHE Bloom. Svetlo 12/12 a vlhkosť cez den okolo 30-40 % a v noci 50-60% (nemam zvlhčovačku iba handru vo vode namočenú). Tak nech sa vám páči pár fotiek !
Pestu zdar!
Ďakujem za K+ !!podla mojich prepočtou by som mal už shamana povesiť dole hlavou už 23.3 čo si o tom mysliťe? mam ho skorej povesiť alebo neskôr?je to odroda outdoor a ja ju mam v skriny tak neviem či to ovplyvní... čo si o tom myslíťe?
Pestu zdár