Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím,
větinky rostou ale já našel dalšího samce takže už jich je 8 z toho 6 vpohodičce kvete a dvě nějak protestují nevím nechám je tam asi 10 dnů a pak půjdou do guláše :heh:
zatím pěstu zdar
Původní příspěvek od Tommy Alchy zdravím,
větinky rostou ale já našel dalšího samce takže už jich je 8 z toho 6 vpohodičce kvete a dvě nějak protestují nevím nechám je tam asi 10 dnů a pak půjdou do guláše :heh:
zatím pěstu zdar
tady to je myšleno rostlin bylo celkem 10 jeden samec uz tam není a další ho jsem teď vyhodil, momentálně 6 rostlin kvete a a další dvě nekvetou sorry jestli jsi to nepochopil jinač samce tam nemám
Původní příspěvek od Leito&Elegantic 20 stupnu neni zas tak malo v noci mam i 14 a nedelaj mi holky od greenhouse problem
Joo rostou paradne pri takove teplote??? Zajimavy.. ony se totiz pri teplote nizsi nez 17 stupnu pana celsia zacina spomalovat transport zivin v kytce... priste si panacku nekde neco nacti/vyzkousej nez budes nekomu radit cypoviny....
Joo rostou paradne pri takove teplote??? Zajimavy.. ony se totiz pri teplote nizsi nez 17 stupnu pana celsia zacina spomalovat transport zivin v kytce... priste si panacku nekde neco nacti/vyzkousej nez budes nekomu radit cypoviny....
Teď jsem jel přes zimu na půdě, netopili jsme, při zhasnutým světle bylo cca 12°C celých 12 hodin a kytizz dojely v klidu. Na konci sice trochu fialový listy, ale palice standart, takže holky vydržej někdy v praxi víc, než se píše....