Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od GLORS na fotkách to vypadá docela good ale je to čistá spekulace neboť není poznat ani ň.
vyfot to po zhasnutí lampy nebo je vyndej a nafot
budu ti vděčný G.
podivej to tedka nema cenu fotit este ani nevim kolik je samcu a samic necham to tam proste ale slibuju ze hned jak budou hotove klony a budu vedet pohlavi vsech kytek tak je detailne vyfotim a popisu co za odrudu tohle je pro me takova faze pokusu a omylu tak treba ta uplne vzadu s tech tri vetsich je celkem mala a predpokladam ze to bude samec takze ho asi vyhodim nebudu tu fotit samce a nemuzu este ani rict kolik mam vlastne kytek je jich tam dvanact a z toho muze byt klidne pulka chlapu jenom doufam ze budu mit od kazdeho druhu aspon jednu matku abych si mohl kutit jenom klony ve skrini so semena senzi star nebula white russian a tri no name z cehoz jeden uz vim ze je chlap
proc bys nemohl na vyfoceni kytku vyndat? Vsechy enzymy v kytce stejne pracuji tak pomalu, ze ta kytky si uvedomi ze je nekde jinde (nedojde-li k nejakemu extremnimu teplotnimu skoku) tak za 6 hodin, takze pokud behem foceni neusnes, myslim ze no problem :c)
protoze takove fotky jsou fakt na 2 veci...
kytky sou zniceny a vykradeny tak to tu budu muset zrusit asi malo dojeb vseci sme sklamani ale jedna matka se uchovala tak doufame ze ten nacistycky atack prezije aspon ta jedna kytka at muzem udelat rizky pico zakazte nacky ty kurvy nam to secko polamali a poskodily dve lampy sou v pici jeden box je rostrzeny u zipu takze renovuju a osetruju a spravuju co se da dalsi info priste jestli se ta kyti jeste chytne tak hodim photo
Hej tak tohle je fakt docela ujety Za prvy ta vybojka podle mne neni 600W ale je to vybojka od Tesly 2000W, ktera se pouziva na osvicovani stadionu a podobne... Tezko by si k ni ted sehnal predradnik a je to tak maximlane pro matkare blazna s tou watazi by na tebe za tejden prijeli kvuli krapet vetsimu odberu...Mnel jsem doma dve uplne stejny a byli mi na nic... Mimochodem furt se tady chlubis jaky mas mega systemy, ale zatim si je ani nevyfotil tak nehrot s nackama a nezvestnyma kytkama a radsi hod foto celyho tvyho pestebniho prostoru...zatim R.
Původní příspěvek od Rooftop Mimochodem furt se tady chlubis jaky mas mega systemy, ale zatim si je ani nevyfotil tak nehrot s nackama a nezvestnyma kytkama a radsi hod foto celyho tvyho pestebniho prostoru...zatim R.
tak s tymto sa celkom stotoznujem super mega system 2x30w a teraz uz je s toho druha svetova... utoky nackov to snad nemyslis vazne??
to:mirosk
pochybuji že nazi by se bavily se smažkama a navíc hlídali box,nevim proč se do nich navážíš??!!!
taky by mě zajímalo jak to vypadá ale asi jen kecy kecy kecy
ketamin už si nedávej,koukni co tu pak tvoříš pane ,,pěstitely"
No tak se musim omluvit za to ze jsem rek ze tvoje vybojka neni 600W...mas pravdu sice jsem mnel doma na chlup stejnou 2000W, ale na netu jsme tu tvoji nasel taky http://www.amazon.com/Sunmaster-Met...e/dp/B00080L65A ....