Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
musím říc že sem v poslední době pil víc a hlava bolí teda míň ale úplně se to nestratilo... naběhne při ranním až dopoledním hulením... teda abych uvedl na pravou míru tak už v tuhle dobu neaplikuju ale jen ve večerních hodinách nebo vubec, takhle su spokojen!
však to sem teď dělal od založení tohoto fóra.... jenom sem testoval kdy bolest přijde a kdy ne... bestak to bolení bylo jen proto abych to omezil i vynechal!
no nekouřím, silně sem přistal kouřit, je to shit,... jo to mě bude rozbíjet ta hospoda, 5 lidí si zároveň zapálí u jednoho stolu a nedá se tam bejt!!! ale jinak vpoho
Počasim těžko Když je to po ranim a dopolednim hulení . Prostě některé tělo si zvyká hůř a některé lépe může to bejt jen nějaká chemická nevyrovnanost . - stejně je lepší moc nehulit
Sančo já teda nekouřim ale hospoda mě nerozbíjí ..... jako po 12 většinou už rozbit jsem ale učitě za to nemůže tabákovej kouř . Svobodná Kuba
Ant - jo omezil sem hulení dost, na to že sem hulil denně a hafo, tak teď su skoro svatoušek, chcu hulit míň a míň až se to dotane k příležitostního né moc častýho odkouření
Ant- díky, no už hulím skoro jenom když du o vejkendu na akci,jo taky se nějak snažím udržet fyzickou stránku, chodím do posilky a abych byl v pohyby hraju fotbal, hlava už nebolí, fakt když sem přestal, nebo spíš omezil přestalo
Přesně jde o to udržet si nějak tak svoji fyzickou stránku ,.... aby člověk neschnil . jako taky se snažim trochu posilovat ale zas tak slavný to neni . . Tak to ti gratuluju že hlava už nebolí
..dost spolehlive boli hlava kdyz sem vypil nejakej spiritus a na to sem zakouril. uz to nedelam.
ted kdyz vyjmecne boli. tak to castokrat byva nejakym, rek bych stresem, ultra premejslenim o blbostech, jakoby prehrati .. nutny zrelaxovat a nemyslet. coz je tezky. kdyz to jede samo. a myslim ze to docela dobre muze nekdy bejt i vnejsima podminkama, tlak, skvrny na slunci ci co a tak .. samosebou. to plati ve chvili kdy je dost vzduchu, vody, pohybu a kvalitni krme .. no ta zivotosprava. bez ni to muze byt cokoli. a zminena krcni pater je castou pricinou bolesti hlavy ..
s tema hnojivama je to v dnesni dobe dost velkej zaajeb :/ lidi do toho cpou vsechno mozny, jenom proto, aby to melo velky palice a cloveka to pokud mozna co nejvic rozbilo :/ nejlepsi je resit si svoje coudy. a nehulit moc.