Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,mam venku v květináči white widow a chci pořizovat box tak mě napadlo co kdybych na květ hodil tu kytku pod lampu? Je to blbost? Kytka je rozrostla tak akorát aby vyplnila prostor velký jaký chci box,buď tam dam 150 hps nebo 250 cfl,myslíte ze to ma smysl nebo slunce zatim odvede lepsi práci?Diky.
Do boxu bych to dával jen v případě, že by v říjnu už nebylo venku hezky anebo by hrozilo, že venku ten model nedozraje. Takže až na konci květu na poslední jeden dva tři týdny (podle potřeby).
Říká se, že slunce má sílu obdobnou 1000 W výbojce, navíc ti kytku líp prosvítí díky pohybu po obloze, tak proč zbytečně utrácet za elektriku a statický zdroj světla (navíc mnohem slabší)? S tímhle setupem bys měl výnos o dost menší než venku...
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
souhlasím s kolesem.odepsal bych stejnou věc.určitě to neni blbost to dat dosvitit ale jen když to bude nutne kvůli počasí až bys viděl že to mela šanci venku dozrat .
Zdravím .. Chtěl sem se zeptat jak z venku do vnitř mám asi tak pul metrovi keříky a květou mi asi tak už mesís de o dvě kytky světlo 500w zářivka .. Stačí skříň o něco veči než jsou kytky?a svítit 12h a 12 tmu? Jde o první pokus díky za nějakou radu.. Jo a jedna se o critical plus a ta druha je klasicky wudučko serus
Zdravím .. Chtěl sem se zeptat jak z venku do vnitř mám asi tak pul metrovi keříky a květou mi asi tak už mesís de o dvě kytky světlo 500w zářivka .. Stačí skříň o něco veči než jsou kytky?a svítit 12h a 12 tmu? Jde o první pokus díky za nějakou radu.. Jo a jedna se o critical plus a ta druha je klasicky wudučko serus