Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ježiš, srát na to. Jakej to má význam. Pokud máš políčko s dobrou hlínou, nemusíš nic podobnýho dělat ani na podzim ani na jaře. Tohle je opravdu zbytečnost pro lidi, který asi nevěděj co s časem.
Btw. nechápu, proč tu každej rok musí vzniknout podobně stupidní thread. Jediným vysvětlením je, že zakladatel letos nic nesklidil a z roupů a netrpělivosti musel něco vymyslet. Mě ovšem podobné pohnutky nezajímají...
Pan Ker: Ono totiž když si připravíš půdu s hnojem, pak nemusíš v sezóně vůbec hnojit nebo jen málo.
Rostliny jsou vědomé bytosti Ohiyesa:
„Po pětatřicetileté zkušenosti osobně věřím, že něco jako "křesťanská civilizace" neexistuje. Domnívám se, že křesťanství a moderní civilizace si odporují a jsou spolu neslučitelné a že duch křesťanství a duch našeho pradávného náboženství jsou svou podstatou stejné.“
Původní příspěvek od kripalu Pan Ker: Ono totiž když si připravíš půdu s hnojem, pak nemusíš v sezóně vůbec hnojit nebo jen málo.
Ono nemusíš i tak.Když si najdeš dobrej flek s kvalitní hlínou tak to roste samo o sobě jak bejk.Vydím u kámošu co nehnojí a výsledky.
Nechápu ty co se hádaj ze skušenýma kteří mají už něco odpěstováno.
Teď si spíš najdu dobrej flek abych na jaře ho nemusel hledat.
Pak jen přidu s kytkama vykopu díry,poupravím pole no to dělám až do sklizně. zasadím a hnojím jednou týdně.Jen přeci aby výsledek byl poznat.
Stím hnojem to dělaj jézéďáci.Jelikož pak nemaj možnost hnojit.
Shrnutí : Děti zůstante doma nebo si venku hrajte.Kašlete na to ! Ještě ani neskončila sezona 08 a vy už by jste dělali 09.Času dost !!!
Jakto? vždyť odkazuje na pole 09 rok.tak se ptá kdo jiný začal už s úpravami svého pole na sezonu 09.Tak to prosím stonede neporovnávej s 08.tady se jásně táže na rok 09 přípravy
Původní příspěvek od Mara69 Jasný, igelitka hnoje je už naplněná a připravená. Lopatku už mám taky v báglu a hned zejtra ráno (ještě před školou) tam jedu... Jenom mám trochu obavy z myslivců a lesáku, protože nedaleko mojeho místa je dost posedů, tak aby mě tam neviděli =(( Rozhodl sem se, že i v okolních lesích se pokusím něco vypěstovat. Snad bude v lese stačit vykopat díru, nasypat tam nějakej substrát pro výsev a do toho rovnou šoupnout naklíčený semínka. Až se ty kořeny prorostou do tý původní lesní půdy, tak snad to kytičky přežijou. Jinak to bohužel udělat nemůžu, nebo aspoň nevím jak... Kdyby mi někdo poradil, jak to mám udělat jinak, vůbec bych se nezlobil =))
Doporucucju Nesazej tam.Temer nulova sance dopestu a jestli si to ted pekne zryl a pohnojil tak nic snadnejsiho k objeveni tvyho pole si uz udelat nemoh ...
citace:
Původní příspěvek od Mejl4 Jakto? vždyť odkazuje na pole 09 rok.tak se ptá kdo jiný začal už s úpravami svého pole na sezonu 09.Tak to prosím stonede neporovnávej s 08.tady se jásně táže na rok 09 přípravy
Jo Rajdere nic tu neporovnavej dyz tomu nerozumis!
nazdar lidi nasiel som good flek je to asi taq 1km od dediny pri lese v krovi rastu tam take kriky co maju ostne tazko sa tam brodi tak sme sa rozhodli ze v strede toho krovia vysekame kruh a tam zasadime nase palicky je tam miesta pre cca 30 rastliniek a to krovie je vysoke nejak 2.5 m takze by to mohlo byt dobre je to vedla stlpa s napetim a slniecko tam prazi cely den neskor pridam aj foto odrudy su vybrate big bang a asi PPP ale rozmyslam aj nad niecim inymm okrem toho PPP zajtra deme troska pohnojit a pripojim aj fotos fleku
Hašišák: Jsem to asi moc dobře nevysvětlil.Mám tím na mysli , že přeci se nebudou tázat do 08 threadu jestli začli na 09 sezonu.A nebylo by to ke všemu OT?Když by se někto ptal v threadu z 08 na 09 sezonu.