Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Náměsíčnost + snění
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

No, u mě to naštěstí přešlo, ale náměsíčnej sem byl slušně, rodiče kvůli tomu aj koupili psa (Kim R.I.P. !!!), prej sem vyšel aj na ulici. Ale ségra v tom lítá furt. Jednou sem si čet v betli a vona spala. Najednou se na tý betli posadila a řekla něco ve smyslu: "Ano paní učitelko, ano" a zas si lehla

No a v poslední době byla dobrá bomba její nákupní košíky. Sem došel hustě zničenej asi o půlnoci domů, nechal sem zhasnutý, a začal sem se soukat do betle. Najednou sliším cosi o nákupních košících. Tak sem jenom tak nadhodil "Nákupní košíky ???" a vona "Jo". Tak sem řekl "Jasný, tuny nákupních košíků". A wona na to "Díky..." a hotovo.

Bože, kdyby se ten thread jmenoval činosti lidí těsně po probuzení, asi bych tu strávil dobrou hodinu, protože to co sem viděl (a někdy aj dělal je fakt neuvěřitelný....

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 28-03-2005 v 21:04 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

jo a ještě měl kámoš dobrou haluz, ve snu se mlátil s jedním parchantem (znám ho osobně, takže to musím vědět) a když prišla ta nejagresivnější část, tak (protože má postel na patře a celkem malej pokoj) prokop papírovou lampu

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 28-03-2005 v 21:09 PM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

Chtěl sem se s Vámi podělit o můj poslední sen, ale nenašel sem vhodnější thread, takže to napíšu sem:

Nebudu to prodlužovat, prostě sem v nějakym bytě a najdu tam ževánsy a hned si jednu ubalim, v tom příde týpek, ať mu do toho nehrabu, no nebudu to napínat byl to praxer (nechápu to, protože sem ho v životě neviděl ) Hádejte, co se pak dělo, no samo, že sme se vyhulili jak hovada

2praxer: dobrý ne

Old Post 12-01-2007 v 13:49 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 52

Nejhorší noční můru jsem míval když jsem byl malej. Nevím jak to popsat ale vždy jsem se probudil zpocený, i když jsem se probudil tak to cosi pokračovalo a bylo to něco týkající se véééélkého množství malinkatých bezvýznamných věcí, nejčastěji desetníků. Vůbec jsem nikdy netušil proč to je, šel jsem třeba hrozně vystrašenej na záchod a ten pocit pokračoval a nemohl jsem se ho nijak zbavit dokud jsem zase neusnul. Měl jsem většinou provádět nějaké matematické úkony s těma věcma a já jsem to nedovednebo co, prostě mě to množství nějak ubíjelo. Občas se mi to stane i teď, probudím se a pokrašije to ale vždycky se uklidním když si uvědomím že desetníky nejsou a že jeden jediný ještě z doby indiánů mám v peněžence. Stává se to pravidelně 1x ročně ale nedá se to počítat jako sen.

Sny mívám vždycky barevné a většinou apokalyptické ale mám to rád. Nejlepší jsou ty na pokračování. Mám jeden kterého jsem zažil asi deset pokračování, dokonale si ho pamatuju a kdybych napsal knížku která by jej jenom popisovala tak by to byl bestseller, špatné je že nemám spisovaelské střevo. Už jsem pokračování půl roku nezažil ale konec byl dost otevřený, nejčastěji se mi zdá další díl když na předchozí myslím těsně před spaním a představuji si při tom nějakou osobu nebo předmět. Ta osoba nebo ten předmět se pak v dalším snu objeví a ovlivní děj, takže dneska čekán další díl. Je to naprosto supr v tom že je to dokonale interaktivní, sám se účastním toho děje, odehrává se za jakési totality v ČR, něco dost podobného HalfLifu 2ce ale je v tom dost vědecké prostředí, všechno je tam perfektně logicky objasněné proč se to děje atd. Žůžo. V posledním díle se odehrálo to že jsem se s partou dobře vyzbrojených mariňáků mstil na civilistech za smrt jedné osoby(hlavní hrdinka(naprosto fiktivní, pouze ve snu)), která byla zabita.. Tak a v příštím díle doufám převezmu státní moc a nastolím novou, ještě krutější totalitu MUHAHAHAHAHA

Jinak mívám sny docela dlouhé, Zažiju v nich dá se říct dobrou hodinu děje(tak se mi to alespoň zdá).

Old Post 12-01-2007 v 16:08 PM
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

xerx-tak tak. taky mivam dlouhy sny. posledni dobou moc nehulim a zda se mi porad neco. nevyhoda je v tom ze to sou taky dlouhatansky ovsem dost velky psycha. asi bych nemela tolik cumet na horory pac me to ocividne poskozuje spanek chystam se pustit do junga a zjistit co ty sny znamenaj

my first time

Old Post 12-01-2007 v 17:31 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 54

Tak tak... koukni do Junga i na mě, ju?
Psycha sny jsou the best, občas se v nich dozvídám své netušené skryté možnosti... MUHAHAHAHAHA

Old Post 12-01-2007 v 17:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 55

BuhAHAHAHAHA za 2 dny 2 díly, no prostě sjůpr. asi se fakt dám do psaní té knihy
Krutovláda a čistky... juchůůůůůů

Old Post 14-01-2007 v 13:24 PM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

náměsíčný přímo nejsu, ale zrovna dnes vnoci se mi zdál celonoční sen na pokračování, nejbrutálněkší snad za posledních několik roků - asi za to može, že nehulím a taky bloklá krční páteř

všechno to začalo, že se mi zdálo, že sem viděl nejaký film, ale neviděl sem ho do konce a šel sem spat - toto sem považoval opravdovou realitu, obyčejně poznám že je to sen, ale prostě nedodíval sem se na film o nějakém šíleném vědátorovi, co lidem vydělává mozky z hlavy aby stvořil něco jako supermozek spojením všech těch mozků a šel sem spat. jak sem spal, tak se mi zdálo, že ten vědec přišel k nám dom eště s dost pěknou asistentkou, já sem je vzal do pokoje, chvilku sme kecali, pak mně svázali, vzadu na lebce udělali díru velikosti víčka od omniovky a takovým zvláštním přístrojem, který netuším kde se tam vzal, mně vysály mozek, a já sem se tam pak potácel uplně bezvládný po baráku a pak sem se probudil do normálního snu, vyběhl sem z pokoje a potkal matku (která s nama nebydlí) jak de na záchod, tak sem jí to vyprávěl, a že je to mega divné, že vím co ty lidi dělají, když sem ten film neviděl do konce. pak, že si jako zapíšu co se mi zdálo, protože by to mohl dobrý námět na film. pak sem řekal matce, že ty lidi k nám nesmí pustit, protože zrovna zvonili na zvonek, ale to už je otec pustil dovnitř a oni šli za mnou a to sem se probudil - doopravdy. docela sem byl vyjukaný, podíval se na hodiny, zjistil sem, že to byl velice hutný sen ve snu a znovu usnul.

z domu sem se nejak záhadně rychle přesunul na privát do brna a šel sem do KD rubín, kde je supermarket neco kupovat, eště s nekým, ale toho si nepamatuju. u rubínu mám pocit, sme se mlátili s nejakýma týpkama, já sem je všecky rozbil a šel sem zpátkyna privát, eště s nekým, a to sme šli přes obrovské zbořenisko - stavenisko do kopce takovou klikatou cestou mezi těma sutinama. uplně na kopci po pravé ruce byly nejaké koleje studentské, kde uplně v horním patře byly otevřené tři okna a z těch oken házeli nejací kokoti po lidech skleněné střepy a jiné ostré věci jak disky a my smě těm střepům vyhýbali. - následuje menší okno, kde si uplně nepamatuju co se dělo, ale vím že mně nejak naložili kamoši tajní agenti a mám pocit, že sme ty týpky z oken vykillovali a jeli někam autem, neco řešit - strašně agentského. škoda, že mám takový výpadek a pamatuju si enom, že sme furt negde jezdili tím fárem, řešili agentské věci a killovali lidi devítkama. - přesně si to pamatuju až od okamžiku, kdy sme přijeli zpátky do svatobořic (tam bydlím) a já sem začal řešit, že sem teď pozabíjel nejaké lidi a mám u sebe dvě dost specifické a dobře rozpoznatelné devítky, tak mně borci radili ať je někde zakopu a dám nad ně traverzu, že když to někdo najde detektorem kovu, tak najde enom tu traverzu. v tom snu sem představil jak by to dopadlo a zavrhnul sem to, mimojiné taky proto, že nás zavolali jinam a my sme odjeli směr kyjov. zanedlouho se na nás přilepila bandička, co sme proti nim jako agentovali a začala mega automobilová hoňka. kousek za vesnicou řekl řidič ať se přivážem, že udělá schválně nehodu aby zablokoval silnic, bodl do airbagu a neco vybuchlo, asi naše auto a taky ostatní auta, akždopádně silnic se ucpala a ta kontrabanda to napálila vedle nás do stromu. vystoupilo 5 lidí, mezi nima taky borka, co nám o ňu šlo, a ten jejich kápo začal škemrat, že se můžem jako domluvit, že když nám dá tu mařku, tak něco, bla bla bla. mařka nastoupila k nám do auta a já sem ty ostatní z okénka spolujezdce nemilosrdně oddělal a vyjeli sme směr kyjov

opět probuzení, du se vychcat a znovu usínám.

dojeli sme autem někam na nepřátelskou základnu kde mě vysadili a dovnitř sem šel už jenom já sám. měl sem nejaký úkol, ale asi sem to posral, protože mě odhalili. ta základna byla plná ženských, já sem tam byl jediný chlap, tak asi proto mě odhalili , tak sem jednu tu holčinu vzal pod krkem a mířil jí tou svou super designovou deítkou na hlavu. celé to vypadalo dost sci-fi, protože sem měl pocit, že su negde na cizí planetě, kde žijou jenom ženské. ty ostatní se o tu, co sem držel tak bály, že po mně nešli a rači vyjednávaly. vyjednávaly celkem dlouho, chodil sem tam s tou borkou dost dlouho po rúzných místnostech a ani jednou na mně nevystřelili z jejich dost futuristicky vypadajících pušek. až sem se nasral a tu holku co sem ji držel pod krkem sem začal dělat rukou, abych těm ostatním dokázal, že mi chlapy sme taky k nečemu dobrý holčina začala dost hlasitě sténat a to mně probudilo. to už ale bylo ráno, takže další pokračování už se neodehrálo

myslím, že celá banda psychoanalitiků s freudem v čele by si na mně pěkně smsla

Old Post 14-01-2007 v 14:52 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

mno vynecham uletovy se sen, kdy jsem byl harry potter (respektive jsem mel takovy ten skolni ubor a hulku se kterou jsem promenoval lidi v zaby! muhehehe) a vrhnu se rovnou na ten vcerejsi...

Tak si to jedem s bandou lidi v cervene 120ce a ja jim rikam at me vyhodi kousek od domu, ze to dojdu. Tak se i stalo. Akorat me vyhodili v nejakym lese, kde byly uplne mega prikre kopce (fakt jsem musel lest po 4ech, abych se nekam dostal).... nevim proc, ale sel sjem se vychcat, kdyz sjem vykonal potrebu, tak koukam ze vidim lisohlavku. Tak se pro ni ohnu a z niceho nic, vsude uplne mega trsy hubek! Sbiram jak divy, plne kapsy, batoh a tak... A najednou z poza stromu vykoukne Petr Hapka s obrovskym cernym psem. A ze me prej naprasi bengam! V tom BUm! Budim se totalne zpoceny.
Pripada vam to normalni????
btw, zdaj se vam vic sny, kdyz usinate zkoureni, nebo strizlivy? Ja teda urcite strizlivy...

Jedy strikes back!

Old Post 14-01-2007 v 16:26 PM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

no od té doby co sem přestal hulit se mi zdají taaakové psycha, a tak živé sny sem snad nikdy neměl. prvních pár dní sem se budil uplně spocený, adrenalinem rozbušené srdce, no mazec

Old Post 14-01-2007 v 16:31 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

hej kamo mluvis mi z duse... ja kdyz byl v lete v inglandu, tak jsem nehulil a kazde rano jsem si pripadal jak alenka v risi divu. mozna je to tim, ze kdyz jdu spat zmasteny, tak se vetsinou i zmasteny probouzim a cely je to jak vterinka... od usnuti az po probuzeni.

Jedy strikes back!

Old Post 14-01-2007 v 17:39 PM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

jednou se mi ješte jako nalímu stala taková haluz normálně spim večer s bábou v posteli a probudim se v chodbě nezi kabátama, doceka nechápacka pro šestiletýho fakana,

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 23-01-2007 v 17:25 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

Dnes se mi zdál dost podivný sen. Odehrával se na bývalé střední- na dvorku a v prvním patře, Jednalo se o to že jsem měl něco udělat, stále mi nedocházelo co a Katrina(viz obrázek- postava z Quest for glory 4, to jsem naposled pařil někdy před 6 lety) se mi stále snažila naznačit co a jak ale já byl naprosto mimo. Mělo se jednat o něčí život či co a já stále běhal do schodů až do nekonečna a nikdy sem se nemohl dostat do 1. patra, stále jen schody, schody. Pak bylo nějaké intermezzo že Katrina seděla v nějaké místnosti bez oken a bez dveří(pochopil jsem z toho nějak jaksi to že je to v prvním patře někde zazděné) a pak sem zase běžel do schodů a doběhl sem na dvorek kde jsem nějak odtušil to kde má být ta místnost a nějak jsem sehnal žebřík, rozbil stěnu a tam byla jen kostra a dopis co mě chtěl pokousat svojí obálkou. No prostě horor, tak jsem před tím dopisem utíkal do schodů a pak už na mě byla nějak naštvaná i ta Katrina... no prostě nikdy více...

A ráno sem jen tak náhodně něco hledal na seznamu.cz a v prvním odkaze byl tenhle obrázek Katriny... fakt netusim co to ma znamenat, vetsinou ve svych snech masakruju já někoho, ne někdo mě...

Old Post 23-01-2007 v 18:40 PM
Host
Host

Příspěvek č. 62

citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
Chtěl sem se s Vámi podělit o můj poslední sen, ale nenašel sem vhodnější thread, takže to napíšu sem:

Nebudu to prodlužovat, prostě sem v nějakym bytě a najdu tam ževánsy a hned si jednu ubalim, v tom příde týpek, ať mu do toho nehrabu, no nebudu to napínat byl to praxer (nechápu to, protože sem ho v životě neviděl ) Hádejte, co se pak dělo, no samo, že sme se vyhulili jak hovada

2praxer: dobrý ne

tak to je drsne!
ktery den to bylo?

Old Post 23-01-2007 v 19:00 PM
Host
Host

Příspěvek č. 63

noleko :
mne se jako malemu zdalo uplne to same! i ten typ pohybu

Old Post 23-01-2007 v 19:56 PM
Ferdinand Bongo
Stálý Člen

Karma uživatele Ferdinand Bongo - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

2 noleko, praxer :

nedavno som mal asi dvoj-mesacne obdobie ked sa mi nepravidelne snivavalo, ze presne tymto sposobom lietam..
Vzdy to bolo inde a pri inych situaciach.. Raz som vedel lietat uplne pohode a vysoko a inokedy som bol ako uplny zaciatocnik a castom som si pri vzletoch nabil hubu..
Parkrat som sa pri lietani strasne radoval ako vdaka tomu budem slavny, ..prvy lietajuci clovek , hovoril som si ze uz ani nebudem musiet robit, len si uzivat prachy..
Aj som sa snazil zistit co maju tieto sny znamenat, ale doslo ku mne len s neovereneho zdroja, ze to znamena, ze lietam v problemoch.. no ale neviem..
Kazdopadne sny o lietani odleteli a uz niesu..Ale tie prelietane noci stali za to

~Ferdinand~ a jeho OUT a WIN 07

majme sa radi a dajme si prdy
~Ferdo Bondžo~

Old Post 23-01-2007 v 20:14 PM
Ferdinand Bongo je offline   Profil uživatele Ferdinand Bongo   Find more posts by Ferdinand Bongo   Foto galerie člena Ferdinand Bongo   Click here to Send Ferdinand Bongo a Private Message   Add Ferdinand Bongo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás