Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nejsou třeba přelité nebo přehnojené. Já bych řekl že to bude živinamabud maji nečehio malo nebo moc nejhorší jsou karantení nemoce . Hele nevíš co to je když moje kýtí mají zkroucené listy fotku dodám později.
anonym27
Takhle bez fota je to tezko ale zkroucene listy maj bud na svedomi PH nebo vysoka teplota.Tech faktoru muze byt i vic.Taky zalezi jestli mas hlinu nebo hydro vse souvisi ze vsim.Zatim by
To takhle brzo po ranku dam si prda ze skanku!!! A rozjed si kazdy novy den.
Poraďte prosím co mám dělat, je to má jediná radost... Mám ju 3 týdny, celou dobu je na střešev květináči v substrátu na pokojový kitky. Jak sem četl ty rady, vypadá to na málo dusíku, ale nejsem si jistej. Ještě před 5 dnama byla pěkně zelená a ty spodní listky byly trochu pokroucený, postupně se to zhoršovalo až do tohohle stádia. Předem dík za rady.
Hmm... může to být zdeformovaný po zaštipování... když malým lístečkům ušmikneš konečky, tak už ty špičky nedorostou! Ale spíš to vypadá na nějakou housenku, nebo saranče. Skus pátrat a nezapomen taky kouknout na listy zespodu a prohledej i ostatní kytky kolem (nejen ganji)!! ta potvora pěkně skáče!! Znám to z vlastní zkušenosti. Lovu zdar
Původní příspěvek od zemi Hmm... může to být zdeformovaný po zaštipování... když malým lístečkům ušmikneš konečky, tak už ty špičky nedorostou! Ale spíš to vypadá na nějakou housenku, nebo saranče. Skus pátrat a nezapomen taky kouknout na listy zespodu a prohledej i ostatní kytky kolem (nejen ganji)!! ta potvora pěkně skáče!! Znám to z vlastní zkušenosti. Lovu zdar
Listky sem nezastrihaval takze tim to asi nebude. Spis soudim ze to mohl byt bud mol (par sem jich videl v byte litat) a nebo mura kterou sem taky dvakrat unas videl ze nam vlitla do bytu a mohla se dostat do skrine kterou nemam jeste poradne utesnenou. No nejspis uz tam asi neni nebo chcipla protoze nevidim ze by mi to neco dal oziralo. Rozhodne diky a pesteni zdar.
No...Nic zvláštního nevidim. Možná je to tou fotkou, nebo sem úplně slepej Nepříjde my že by ta kvjetinka nějakým způsobem trpěla, uvidíš noo... Asi bych to nechal být a sledoval co to udělá.
Pleas poraďte čím by mohlo být tohle. Možná přehnojení, ale nevím. Mám to dost z ruky a tak jsem tam nedávno dal jenom tak od oka granulované hnojivo co dlouho vydrží.
Díky
Hele skus se trochu rozepsat. Hlevně nějak popiš v jakým substrátu pěstuješ, protože nevypdaá hezky.. A neuškodí ti trochu zapátrat tady na Groweru, podívej se na FAQ a zaměř se na PH a složení půdy, určitě to tady je. Pokud pěstuješ na místě, kde není vhodná půda, můžeš to řešit tak, že vykopeš v půdě díry. Namusí být ani tak moc velký, třeba 6L, a do nich si dej vlastní, upravenou půdu. Uvidíš že se kytičkám bude dařit a námaha se ti určitě vyplatí!! Problém by možná byl s větším početem sazenic... ideál 4 - 6.
to Capo-zdar, jak to vidím, tak to vypadá, že to granulkové hnojivo se rozpouští rychleji, než má(asi tím brutus vlhkem, co doteď bylo) a kytí spálilo. Zkusil bych chvíli nehnojit, popřípadě, jestli to jde, odstranit část granulí. Přesně takhle spálila moje máma muškáty, jen ještě brutálněji...