Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jak zatocit s krtkem? / Problemy s krtky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
pikap108
Stálý Člen

Karma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

No vsem dekuji za radu.Zkusil jsem uz nekolik zpusobu jak se zabavit krtka a musim ric,ze se MU zatim dari dobre.Kytky uz si na nej asi taky zvykly tak ho necham prirode a uvidi se

Old Post 21-07-2008 v 09:43 AM
pikap108 je offline   Profil uživatele pikap108   Find more posts by pikap108   Foto galerie člena pikap108   Click here to Send pikap108 a Private Message   Add pikap108 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomash
Nový Člen

Karma uživatele Tomash - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

No jak tady na to koukam tak sem se hodne nasmál upa me bolí pusa ! Ale skusil nekdo ocet a v nem nadrcené česnek ??? Ja to tak pouzivam a problem s krtky nemam ! Ale pozar nesmý se to dostat ke kořinkum rostliny to by taky rostlima mohla umřit , takze to dat do kelímku tak 30 cm od vaseho miláčka ;o) me to funguje !

Old Post 16-10-2008 v 12:51 PM
Tomash je offline   Profil uživatele Tomash   Find more posts by Tomash   Foto galerie člena Tomash   Click here to Send Tomash a Private Message   Add Tomash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sv.jack
Nový Člen

Karma uživatele sv.jack - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Osobně to vyzkoušený nemám,ale prej zabíraj na krtky takový ty papírky,co jsou obalený myslím sírou,jeden doma mám.Zapálí se to a dá se to do krtčince,jsou běžně dostupný ve specializovaných obchodech(zahradnické potřeby atd.)

Old Post 16-10-2008 v 13:08 PM
sv.jack je offline   Profil uživatele sv.jack   Find more posts by sv.jack   Foto galerie člena sv.jack   Click here to Send sv.jack a Private Message   Add sv.jack to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

pikap108 :skus toto foter to mal v skleniku a fakt to pomohlo .http://www.tvproducts.sk/plasic-krtov-101

Old Post 16-10-2008 v 13:54 PM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hašišák
Stálý Člen

Karma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% PěstitelskáKarma uživatele Hašišák - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

citace:
Původní příspěvek od LSD-3D
pikap108 :skus toto foter to mal v skleniku a fakt to pomohlo .http://www.tvproducts.sk/plasic-krtov-101

Jestli mas doma nejakyho mazlicka(pes,kocka) tak to rozhodne nezkousej.

Old Post 16-10-2008 v 15:48 PM
Hašišák je offline   Profil uživatele Hašišák   Find more posts by Hašišák   Foto galerie člena Hašišák   Click here to Send Hašišák a Private Message   Add Hašišák to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pikap108
Stálý Člen

Karma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% PěstitelskáKarma uživatele pikap108 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

To je sice krasne,ale ja jsem hledal,spise se krtka zbavit bez nejakych vetsich investicich.Nejake osvedcene dedeckovske recepty a tak,ale dekuji i za tyhle tipy.
Kytky se sklidili s uspechem az na jednu,ktere se porad nechce do kvetu.
Nedoporucuji super silver haze od Green House Seeds.Hrozne pozde dozrava a ani krtek s tim nic nezmuze

Old Post 16-10-2008 v 22:38 PM
pikap108 je offline   Profil uživatele pikap108   Find more posts by pikap108   Foto galerie člena pikap108   Click here to Send pikap108 a Private Message   Add pikap108 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrzout
Stálý Člen

Karma uživatele mrzout - 100% PěstitelskáKarma uživatele mrzout - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

http://www.tvproducts.sk/plasic-krtov-101
Soused tuto plasicku ma na zahrade a krtek si udelal krtitec tesne vedle nej, sice ji ma uz 5 let ale stejne od zacatku bez efektu, ale ma ji tam . Taky ma doma 2 psy a ze by jim to vadilo. Vubec.
Krtek rejdi i pres jeden pozemek u me ale drzi se jen tam kde nemam travnik protoze se korenama nahoru neprohrabe jak jsou silny.
Taky jsem premyslel jak na krtka a jedine co jsem zjistil je, ze pokud krtka prestehujete do jine lokality a tam se vesele usadi a uz se nevrati. Nemam to vyzkousene v praxi, nemel jsem zatim zadny problem, ale cetl jsem, ze past na krtka nebo nejaky lapac a presun krtka jinam by bylo to nejsetrnejsi k prirode co clovek s krtkem muze udelat. Krtek je totiz strasne uzitecny tvor.
To pikap108: Diky za karmu. Myslim ze uz mam dobre nasuseno. Stav se ochutnat jestli bydlis nekde v jihomoravkem kraji.

Mrzout

Old Post 17-10-2008 v 05:39 AM
mrzout je offline   Profil uživatele mrzout   Find more posts by mrzout   Foto galerie člena mrzout   Click here to Send mrzout a Private Message   Add mrzout to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rodniik
Stálý Člen

Karma uživatele Rodniik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Hele nevím, zda se to prodává, ale my máme takový kleště, do kterých se dá plýšek (srdíčko) a píchne se mu to do tunelu... pak už jen cekas, kdy kleste sklapnou a vytahnes...

Old Post 12-11-2008 v 17:27 PM
Rodniik je offline   Profil uživatele Rodniik   Find more posts by Rodniik   Foto galerie člena Rodniik   Click here to Send Rodniik a Private Message   Add Rodniik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

Rozhrň hromádky a potom choď kontrolovat, až je začně zase stavět. Pak už jen vemeš rýč a podryješ ho. Krtek je živý a můžeš ho klidně aplikovat k nějaké svini na zahradu... tak to dělám já. Už jsem letos poslal do světa dva krtky :-)

Old Post 12-11-2008 v 19:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LSD-3D
Stálý Člen

Karma uživatele LSD-3D - 46% PěstitelskáKarma uživatele LSD-3D - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

cau .Skus toto foter to mal v skleniku a fakt to pomohlo .http://www.tvproducts.sk/plasic-krtov-101

Old Post 12-11-2008 v 19:58 PM
LSD-3D je offline   Profil uživatele LSD-3D   Find more posts by LSD-3D   Foto galerie člena LSD-3D   Click here to Send LSD-3D a Private Message   Add LSD-3D to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Tak moje máma na něj čeká vždycky v lichou hodinu, je to zastaralej způsob odchytu checht. Další metodou je třeba vytyčit trasu ,kudy hrabe, třeba zapíchat špejle v okolí krtičáku, a kde jsou popadané,tudy hrabe )) nebo dát mu do cesty sklenici, nebo jsem četla na netu od nějakého magora, dát tam prskavky, že to tam zajedujou. Jinak krtka jsem viděla, když ho chytla naše kočka, celkem zvláštní tvor ))

Old Post 09-02-2009 v 08:30 AM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nekrad111
Nový Člen

Karma uživatele nekrad111 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

krtko neobziera korene to je mytus krtko neobžiera korene može ich porusit alo vo vseobecnosti sa v zahradkarstve(u nas legalnom) bere skor ako ponocnik pri prevzdusnovani pody aj ked neviem ci to tak je lebo pred rokom som mal problem ktori som nevedel vyriesit krtince tam neboli ale rastliny sa bez dovodu prepadavali aj ked to bola taka sypka poda....mohol to byt naky hmyz ako chrusty alebo latinsky-(griotalpa griotalpa)

Old Post 12-02-2009 v 11:22 AM
nekrad111 je offline   Profil uživatele nekrad111   Find more posts by nekrad111   Foto galerie člena nekrad111   Click here to Send nekrad111 a Private Message   Add nekrad111 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mara-k
Stálý Člen

Karma uživatele mara-k - 83% PěstitelskáKarma uživatele mara-k - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

Když vysadím kytku, tak kolem budoucích kořenů dám jemné pletivo (průměr cca 40cm, hloubka 50cm). Tohle mi vždy ochránilo kořenovou soustavu.

Old Post 17-03-2009 v 14:27 PM
mara-k je offline   Profil uživatele mara-k   Find more posts by mara-k   Foto galerie člena mara-k   Click here to Send mara-k a Private Message   Add mara-k to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slanina
Nový Člen

Karma uživatele slanina - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

To muj soused asi pred 3 rokama v lete mel taky problem s krtkem. Mel na zahrade aspon 15-20 krtincu a asi ho to pekne stvalo. Jednoho letniho dne se v pohodicce koupu v bazenu na nasi zahrade a k sousedovi sem skrz zivy plot nevidel. Z nicehonic hrozna rana. Tak vylezu z bazenu du se podivat co tam zase ten vul dela. A ten blazen tam zbiral kusy stareho foliovniku co mel za barakem . Tak sem se ho zeptal co se deje a on mi odpovedel ze vsechny krtince poradne uslapal a do jednoho predtim dal nejakou kostku nejakeho svinstva(uz nevim jak se to menovalo) a zalil to vodou. Pak tu diru taky prislapl. Nechal to chvili na pokoji a pak to odhrabal. A stoupal odtamtud bily plyn tak to zapalil a pak uz jenom sbiral kusy foliaku pac tam mel taky krtinec a nevedel o tom. Takze tenhle zpusob v blizkozti kytek nedoporucuju

Naposledy upravil slanina 23-03-2009 v 13:37 PM

Old Post 22-03-2009 v 16:26 PM
slanina je offline   Profil uživatele slanina   Find more posts by slanina   Foto galerie člena slanina   Click here to Send slanina a Private Message   Add slanina to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
demolisnman
Stálý Člen

Karma uživatele demolisnman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tipuju to na karbid to stejné udělala kdysi moje babina na zahradě ... Děda tehdy dotáhl ze železáren kybl toho svinstva a ona to někde slyšela a taky to nacpala do krtinců a zalila vodou ... no pak si pamatuj že se ozvala pořádná rána a začaly na nás pršet brambory z dědova záhonu ....

teplota při rozkladu karbidu vodou - 120°c— 300°c
teplota vznícení Acetylenu (vzniká při rozkladu karbidu vodou) - 305°c

Směs se vzduchem obsahující 3 až 82 % ethynu je výbušná. Minimální zápalná teplota je 305 °C. Trojná vazba mezi uhlíky je slabá v porovnání s dvojnými vazbami, které vzniknou při spálení na oxid uhličitý, proto se při spalování uvolňuje extrémní množství energie.

Naposledy upravil demolisnman 22-03-2009 v 16:58 PM

Old Post 22-03-2009 v 16:45 PM
demolisnman je offline   Profil uživatele demolisnman   Find more posts by demolisnman   Foto galerie člena demolisnman   Click here to Send demolisnman a Private Message   Add demolisnman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fananek7
Stálý Člen

Karma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% PěstitelskáKarma uživatele fananek7 - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

Čus,skvělé téma,reaguji sice pozdě od tématu,ale mám nějakou tu skušenos.
Chemii vůbec,zasereš si zahradu a otrávíš si kočku,nebo psa,
vytopit se mi ho taky nepovedlo,protože vylezl o 5 m dál a na zahrádce,kde jsem už nemusel porýt.
Mněli jsme doma takovou hračku,zelenou žábu asi 20 cm velkou,koupenou v Polsku,která mněla v hubě fotobuńku a při sebemenším pohybu zakvákala.Napadlo mně ji tam dát a nekecám do týdne byly potvory černé u sousedů.
Bohužel žába se po lijáku moc napila,tak doporučuji stříšku,takové krmítko.
Tak pěstu zdar a ZNIČIT KRTKA!!!

Fanánkův out 2010

Old Post 30-03-2009 v 22:26 PM
fananek7 je offline   Profil uživatele fananek7   Find more posts by fananek7   Foto galerie člena fananek7   Click here to Send fananek7 a Private Message   Add fananek7 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fananek7! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás