Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Praská pojistka, můžete někdo zkontrolovat zapojení?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Díky moc za tak rychlou reakci. Docela jsem si oddechl.. Jenom mě vyděsilo to, že se nevypl, ale vyhořel.. Napadlo mě ještě, jestli třeba ten starší bakelitový není pomalejší, než ten nový jistič a nepřetěžoval jsem ten hlavní (nový)... Nebo jestli jsem třeba nemohl otočit Fázi a nulák.. ( v té místnosti mi dělal elektřinu známý).. Tak jestli to fakt nemůže být tím growem, tak mi vážně spadl velký kámen ze srdce..

Sandman

Old Post 25-11-2009 v 22:28 PM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

On ten bakelitový jistič může být starý i čtyřicet let - tam již jsou jakékoliv parametry pouze dílem náhody.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 25-11-2009 v 23:22 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spawn133
Stálý Člen

Karma uživatele Spawn133 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

A predsa by skor vyhorel ten bakelitak, ked je stavany na mensie vykony...

Old Post 25-11-2009 v 23:36 PM
Spawn133 je offline   Profil uživatele Spawn133   Find more posts by Spawn133   Foto galerie člena Spawn133   Click here to Send Spawn133 a Private Message   Add Spawn133 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Sandman: osobne si myslim (som vystudovany elektrikar - stredna), ze by toto nemal sposobit tvoj okruh s 400w sodikom. Ak by bola chyba na svetelnom okruhu, mal by sa najskor odpojit ten. Clovek z energetiky iba pride a da ti novu blombu (mne musel rozpojit plombu na hlavnom meraci plynu lebo unikal a dodatocne mi to prisiel zablombovat z SPP a len sa pytal preco je to odblombovane a zapisal si hodnotu).

Myslim ze ak by boli naopak zapojene faza a nulak, lampa by asi ani nenastartovala.

city growing 05
bezpecne posielanie klonov

Old Post 26-11-2009 v 08:41 AM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sandman
Stálý Člen

Karma uživatele Sandman - 100% PěstitelskáKarma uživatele Sandman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Ok.. Díky moc lidi Pak hodím fotky z growu Jsem rád, že to není tou lampu.. Snad se to nebude opakovat..

Sandman

Old Post 26-11-2009 v 16:29 PM
Sandman je offline   Profil uživatele Sandman   Find more posts by Sandman   Foto galerie člena Sandman   Click here to Send Sandman a Private Message   Add Sandman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mildajz
Nový Člen

Karma uživatele Mildajz - 9% Pěstitelská

Praská pojistka, můžete někdo zkontrolovat zapojení? Příspěvek č. 54

Ahoj lidi.
Tak jsem se po delší době rozhodl že se pustím do své vlastní skříně. Vše připraveno a zapojeno, až na to že mi praská pojistka. První 1A praskla skoro hned, druhá 1A asi po pěti minutách. Zkusil jsem tedy použít 1.25A ale taky mi praskla, i když lampa svítila tentokrát déle, asi dve hodiny.
Můžou na to mít vliv nějaké výkyvy v síti? Mám na stejném okruhu i mikrovlnku, konvici a pračku. Nemohu zapojit jinam, protože mám na všechny zásuvky jen jeden jistič. Mám vyzkoušet 1.6A?

Pojistka je typu T
předřadník 250W ELT
Lampa 250W GIB
Kondenzátor 30uF
Vše kupované nové.

Prosím zkoukněte někdo znalý zapojení zda je vše správně.
Moc díky.

Old Post 27-03-2011 v 17:18 PM
Mildajz je offline   Profil uživatele Mildajz   Find more posts by Mildajz   Foto galerie člena Mildajz   Click here to Send Mildajz a Private Message   Add Mildajz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 55

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=34903

jo dej tam 1.6A

Old Post 27-03-2011 v 17:32 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mildajz
Nový Člen

Karma uživatele Mildajz - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Děkuju. Ač jsem hledal, na tohle vlákno jsem nenarazil. Někdo by to měl doplnit do FAQ.

Old Post 27-03-2011 v 18:45 PM
Mildajz je offline   Profil uživatele Mildajz   Find more posts by Mildajz   Foto galerie člena Mildajz   Click here to Send Mildajz a Private Message   Add Mildajz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás