Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky moc za tak rychlou reakci. Docela jsem si oddechl.. Jenom mě vyděsilo to, že se nevypl, ale vyhořel.. Napadlo mě ještě, jestli třeba ten starší bakelitový není pomalejší, než ten nový jistič a nepřetěžoval jsem ten hlavní (nový)... Nebo jestli jsem třeba nemohl otočit Fázi a nulák.. ( v té místnosti mi dělal elektřinu známý).. Tak jestli to fakt nemůže být tím growem, tak mi vážně spadl velký kámen ze srdce..
Sandman: osobne si myslim (som vystudovany elektrikar - stredna), ze by toto nemal sposobit tvoj okruh s 400w sodikom. Ak by bola chyba na svetelnom okruhu, mal by sa najskor odpojit ten. Clovek z energetiky iba pride a da ti novu blombu (mne musel rozpojit plombu na hlavnom meraci plynu lebo unikal a dodatocne mi to prisiel zablombovat z SPP a len sa pytal preco je to odblombovane a zapisal si hodnotu).
Myslim ze ak by boli naopak zapojene faza a nulak, lampa by asi ani nenastartovala.
Ahoj lidi.
Tak jsem se po delší době rozhodl že se pustím do své vlastní skříně. Vše připraveno a zapojeno, až na to že mi praská pojistka. První 1A praskla skoro hned, druhá 1A asi po pěti minutách. Zkusil jsem tedy použít 1.25A ale taky mi praskla, i když lampa svítila tentokrát déle, asi dve hodiny.
Můžou na to mít vliv nějaké výkyvy v síti? Mám na stejném okruhu i mikrovlnku, konvici a pračku. Nemohu zapojit jinam, protože mám na všechny zásuvky jen jeden jistič. Mám vyzkoušet 1.6A?
Pojistka je typu T
předřadník 250W ELT
Lampa 250W GIB
Kondenzátor 30uF
Vše kupované nové.
Prosím zkoukněte někdo znalý zapojení zda je vše správně.
Moc díky.