Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam tady menší problém, začali mi žloutnout hodně listy ale uplně po celý kytce dole nahoře i veprostřed. Hledal jsem ve FAQ ale nenašel co by to mohlo být. Chtěl bych jesi by jste napsaly co by to mohlo být aby se to nerozšiřovalo. Je možné přehnojení ale fakt nevím, nebo světlo. Ukázka listu je na fotce.
mam tady menší problém, začali mi žloutnout hodně listy ale uplně po celý kytce dole nahoře i veprostřed. Hledal jsem ve FAQ ale nenašel co by to mohlo být. Chtěl bych jesi by jste napsaly co by to mohlo být aby se to nerozšiřovalo. Je možné přehnojení ale fakt nevím, nebo světlo. Ukázka listu je na fotce. Na druhé fotce je nějaké nepovedené aktuální makro. Zatím a díky za pomoc.
Hoj chlape a nehnojis to moc??oni jsou nektery modely vic nachylnejsi...muze to bejt ze mas moc nizko svetlo to byl jednou problem u mne...growu zdar....at se dari...
Cau, plisen tohle neni, je to spatny PHcko nejspis, nebo nedostatek PK porid foto celych kytek, tohle je naprd, az to jeste zachranime, kup si PH aspon na mereni vody k rybickam a kyselinu dus. a fos. a nebo jiny pripravky treba v prasku, jinak ti neporadim, videl bych to spis na PK a i spate PH. At se uzdravy
Hoj Hoj, No radil jsem se s jedním zkušeným členem zde na groweru tak jsme nějak došli k závěru že to bude nejspíše nízkým PH a tím pádem kytce bude chybět nějaká složka, která se rozkládá nebo ji kytka vstřebává při lepším pH.
Nemyslím si také že to je plíseň to by se šířilo alespoň nějak postupně.
A světlo, hm nevím už jsem dal lampu víše, ale naopak není možný že to je nedostatkem světla ? Neprostříhával jsem je a když koukám tak většinou jsou žlutý ty schovaný nebu uplně ve středu.
To PK tam bude hrát také svoji roly asi. Už mam naplánovanou cestu do GS pro PK-13,14 to by mělo taky být v květu dobrý.
Ještě doplním, myslíte že má cenu kupovat starší pH metr od jednoho člena ? Co když se mi za měsíc zkurví tak to bude nanic. Sem četl že ta adwa ještě k tomu nemá vyměnitelnou tu elektrodu tak nevím a přemejšlím o koupi bud nového Essentials pH metr a nebo koupit od člena starší a dokoupit třeba nějakou hnojku nebo něco.
čau strejdokoukám,že máš modely od mýho kámoše zřejmějá měl IP minulej rok venku,6 kytek a hodilo to něco přes kilo a pohul to byl neskutečnej..těš se,těšjinak Ruderalis z pod lampy jsem s ním taky čadil...krásná chut,vůně i účinek.ted ho mám venku a hrozně to rostesice jsem ho vysadil asi před 14 dny,ale docela si to diktuje,tak doufám,že bude aspon na brko...hodně štěstí a at to zdárně dotáhneš do konce
Proplachuješ ty kytky nekdy i vodou s upravenou PH?Mělo by se to delat pač ty hnojiva mají v sobě soli a ty se usazujou na kořenech a nedovolí kytce si vzít živiny.Ta pak nemá dostatek živin a pomalu usychá až nakonec chcípne.Zalívej tet tak 2 dny voduu s upravenou PH a uvidíš že se to spraví!!!
Jo děkuju za názory a zkouším vše co mi radíte. Je nějakej přípravek třeba na odstranění těch solí který tam nechávají hnojiva nebo fakt stačí tou vodou ?Ja to zkusím propláchnout tou vodou a uvidíme.
Původní příspěvek od strejdaa Jo díky moc hodně si mi zdvihl potenciál a snahu Sem myslel že to je nějakej shit že sem to tady nikde nemohl ani najít, nikdo to nepěstuje
Už jsem zalil zalivku 6,5pH tak snad do týdne se ty listy zlepší Doufám v to. Ty fotky jsem tam zapoměl dát tak zítra
to jsem rád...jako rozhodně se za něj i za jeho genetiku klidně zaručimmám s ním dlouholeté zkušenosti(asi 5 let)pokaždé spokojenost..takže neměj obavy,že by to by měl býti nějaký shit..