Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dAnihEL Hele a nemáš nějakej odkaz na stránku stěma sodíkovejma světlama..? na growshopu je jen jedno světlo... výbojek je tam dost ale ja potrebuju celej set... za kolik ty si kupoval cely to osvětlení..?
cuzz
ja to mel odtud vse za nakupku do Grower shopu nechod!!!
maj to tam premrstene na cenach
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
zdarec chlopáci souhlasím stebou hydrotekk growshopy jsou hodně předražené,jen škoda že sem si todle uvědomil až sem měl všechno doma nakoupené jediná věc co jsem rád že sem si pořídil je ufon ,šlape vpohodě už po dost sklizních a investice doněj se určitě vyplatí
jinak tu 150w mám od kámoše a absolutně nevím odkud ji má on ale řekl bych že takovým způsobem oběhla už více lidí a pořád se s pod ní dá sklidit pěkné množství .uvidím za nějakou dobu jak moc ztrácí na intenzitě zatím je to každým growem lepší. takže doufám že tomu tak zůstane ještě aspon 2kola