Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
N,myslim ,že těch 200W navíc už to tolik taky nespasí ,i když uvidíme co není ,může být.Kámoš mi nedávno nabízel jestli spolu nechangnem lampy 400 za 600 ,ale jak řikám ,já si na 4 nestěžuju i co se kvality výsledného materiálu týče a tak vůbec ,koukám na to i z ekonomickýho hlediska!
Hele 200w neni zase tolik na vic, dobrej ofuk ma 200w a udela to svoje, to mi ver. Muhehehhe. Tudiz 6ti koule je jasna volba
Hele 200w neni zase tolik na vic, dobrej ofuk ma 200w a udela to svoje, to mi ver. Muhehehhe. Tudiz 6ti koule je jasna volba
No asi do ní pujdu,ale teď to zkusim rozjet růst jen s 200W nurtur blue a na květ 4HPS a nebo, když bych to stacil poměnit s kámošem ,tak by šla na květ místo 4 ta 6.
Tak jste se nikdo netrefil pánové,výnos byl jako ten peugeot 206!Jedinej kdo byl nejblíž ,byl kámoš ,kterej tipoval 200.
S tím ,že za výnosnější odrůdu bych dal hlas misty a strawberry je na tom o něco málo hůře ,ale svojim mocným stoned kouřem se tyto 2 poměry dost vyrovnávají.Strawberry má sativovatě nasládlou vůni po jahodách.Misty(Mostly Indica) má silnou skunkovou pižmovou vůni ,pro někoho podobné potu.Kuřivo je to sladké,zkouřenost je Stoney yet high- Allround Buzz.Sice to nebude g na W ,ale i tak za sebe můžu říct spokojenost!Nevím někde jsem to tu už taky zaslech ,když dobrej model menší výnos to je prostě buď a nebo.
Tak ještě tu mám pro ukázku tuto rychlopalku
AK-48 ,podařilo se mi ji lehce přehnojit ,to si můžete všimnout v tmavosti listů.Ale jinak vypadá pěkně no to už posuďte samiCo typne si někdo kolik bude švestiček ??
SMOKE report,:
takže abych tento grow zakončil smoke reportem této 75%sativky a 25% indiky ,co říct vše tak nějak souhlasí a ztotožňuje s podrobným popisem od paradise seeds:http://www.paradise-seeds.com/index...ds&prodid=#1024
Zdarc ,tak je tu nový pokus tentokráte jde o 9x Jacky White-Paradise seeds-vlastní práce a 4x F1 sweet cindy x kill bill ,by guerillla ,tím mu ještě jednou díky.
nemyslis ze je ta nurturelite na takovej prostor malo ? sice rostou ale maj dost vytahany patra... to je u tyhle lampy divny ta drzi patra totiz pekne u sebe.... jinak z vlastni zkusenosti vim ze jakmile prepnes a vymenis za sodik tak se ti ty kytky celkem dost vytahnou tim jak se jim zmeni sppektrum...mel jsem presne stejny podminky, navic mam 600 w greenpower ta ma spektrum puul na pul a stejne vyjeli...bud tam tu nurturku nech prvnich 14 dni na kvetu nebo sezen metlu ale ten sodik nebude na tech prvniuch 14 dni ono uvidis...
Původní příspěvek od FrYnK nemyslis ze je ta nurturelite na takovej prostor malo ? sice rostou ale maj dost vytahany patra... to je u tyhle lampy divny ta drzi patra totiz pekne u sebe.... jinak z vlastni zkusenosti vim ze jakmile prepnes a vymenis za sodik tak se ti ty kytky celkem dost vytahnou tim jak se jim zmeni sppektrum...mel jsem presne stejny podminky, navic mam 600 w greenpower ta ma spektrum puul na pul a stejne vyjeli...bud tam tu nurturku nech prvnich 14 dni na kvetu nebo sezen metlu ale ten sodik nebude na tech prvniuch 14 dni ono uvidis...
Zdárek dík za komentář ,myslim že málo není ,ale hodně taky ne ,rozhodně mi k růstu bohatě stačí.S těma vytáhlejma patrama to nevím jak si to přesně myslel?S tím tedy problém nemám.Spíš mě trochu trápí ,že nevím ec ,snažim se nepřehánět s hnojivama,ph se drží stabilní ,teď už tam mám HPSku tak uvidíme ,jak se to bude nadále vyvýjet ,jinak prostor do vejšky ještě je ,takže no problemo.
Přátelé ,kamarádi ,dnes je to 8 den po přepnutí na květovou fázi.Roztok jsem zatim neměnil ,ph je stabilní mezi 5.8-5.9.Ec neměřim.
Hnojím dle doporučení od výrobce GH a AH.Toť zatím vše.
Cece myslim ze by chteli trosku pridat na zradle...fialoveni stonku a lehce sveseny listy na nekterych kytkach o tom vypovida. zkusl bych jim co 3 dny vzdycky trosku pridat....a jestli bych mohl pozadat o ftoku za tmy aby byla videt lepe barva kytek... pak se da lip soudit... myslim ze vyrobci GH maj davkovani trosk poddimenzovany tak nejak jako je to u AH
Původní příspěvek od FrYnK Cece myslim ze by chteli trosku pridat na zradle...fialoveni stonku a lehce sveseny listy na nekterych kytkach o tom vypovida. zkusl bych jim co 3 dny vzdycky trosku pridat....a jestli bych mohl pozadat o ftoku za tmy aby byla videt lepe barva kytek... pak se da lip soudit... myslim ze vyrobci GH maj davkovani trosk poddimenzovany tak nejak jako je to u AH
Nemáš co hulit ,nebo tě zasírání galerií jiných členů nějakým způsobem uspokojuje??Myslím si ,že jestli si koukal pořádně ,tak kořenovej systém je dobře prorostlej ,kořínky jsou krásně bílé ,což je známka střídmého zacházení s hnojkama +-0,2 jak uvádí výrobce.Navíc zrovna nemám Ec ,takže se na experimentování můžu z vysoka..co 3 dny pridat ??tomu jsem moc nerozuměl ,jak jako přidat ,to by z toho byl pěknej předimenzovanej shit ,nevím jak to děláš ty moc jsem toho u tebe v galerce neviděl ,ale já se snažím kytkám dávkovat hnojky v určitých cyklech a taky podle toho co zrovna potřebují a vždy vyváženě udržovat poměr voda ,hnojky!Kde si viděl nějaký fialovění stonku,ty být jasnovidec??džízis