Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dneska sem si ve skole zmeril pH zalivky i s GS..pH mi vyslo 6.7 a EC 2.01..Tak sem si na snizeni pH navazil 200g kys stavelove a smichal z 2litry vody na 20%roztok..a zrovna sem si zkousel na 50ml zalivky kolik kapek(ml) aby mi kleslo pH aspon tak na 6..dal sem tam 1ml a kleslo mi to na 3.7..takze je to 0.2 na 50ml zalivky..a tj 2ml na 1litr zalivky...radsi budu davat 1.5ml abych to nahodou nepresral..
btw:kdyby mel nahodou nekdo zajem o par dcl tak mam toho doma asi 2litry..
28.den kvetu.
Tak po delsi odmlce pridam nejake fotky protoze to tady zacina umiratke kytkam nemam slov moc se mi liby..big boss kraasne voni nejakym fruitikem.. jinak dnes sem poprve pohnojil kompletni zalivkou(6ml Alga bloom,1ml repro forte,1ml Green sensation a to vse na 1l vody)
Fotky.jedna se hlavne o Makra a to predevsim Big bossa a Arja haze
Tak sem tu zas z nejakyma foteckama ze 30.dne kvetu...po pohnojeni s GS se mi zda ze to clkem pohoplo ale tak nevim..mozna se mi to jen zda..kazdopadne to vypada krasne..hnojim kazdy 5ty den a mezitim 1x zaliju vodou aby to stihlo proschnout..a 1den pred zalivkou s hnojkama strikam ve tme kyticky phit aminem
nejake fotky a Makra
tak po 3dnech sem tu zase z updatem fotecek..no nemam ani snad co dodat sem spokojenej..je videt ze Green sensation kytickam pomohljinak bych je chtel nechat aspon jeste mesic kvest..dnes je 35.den kvetu..
Zdarec mas to fak pekny. Akorat bylo tu napsany teplota u palicek do 25°C ja si myslim, ze by slo klidne i 30°C a pak bys moh dat lampu este niz at vyuzijes jeji skutecnej potencial jinak fakt krasnej grow K+ budu sledovat
Zdarec..dix potesijj ale zase kdyz si vemes ze mam kytky ve 2radach a kdyz bych ji dal este o celkem dost niz tak mi svetlo nebude skoro vubec sviti na tu kytku uplne vpravo ktera ostatni prevysuje asi o 15cm..ale zkusim ji dat aspon o neco jeste niz..
cuss...Diky..tak pestirna mohla byt o dost lepsi ale nebyly $....napr misto alobalu poradna folie,solidni zvlhcovacka,vlhkomer..na nic z toho nezbylo..ale i presto tam neco roste a neco z toho bude takze urcite spokojenost.. jen sem hrozne zvedavy na vynos..asi toho nebude moc...a jinak to asi vypada ze jako prvni budu sklizet Big bosse protoze pestiky uz zacinaj hnednout..narozdil od Arje a churchu kde jsou bile jako snih..
Kdyby to mel nekdo v oku tak se kdyztak ozvete at vim kolik cekat..protoze ja mam v hlave hranici asi tak od 200-400G..kdyby bylo vic zlobit se nebudu
Zdar, na to jakou mas pestirnu jeho to az ohromujici co jsi z toho vypestoval, hold kvalitni genetika + vyrobci hnojek dokazi mnoho.Tim ale neshazuju tvoji snahu a gratuluji Ti ke sklizni.Jenom nevsiml jsem si, jestli tam mas coltube, ten je na 600W uz dulezity.A taky poradnej odtah UFO, ale ten uz neco bohuzel stoji..Hlavne se vyplati investovat do hliny, to pak ty kytky narostou s poradne silnejma stonkama (pokud tam mas i vetrak na ofuk) a velkejma palicema. Jeste bych ti poradil na hnojeni po prvnim tydnu rustu pouzivej Fish max, hodne to tem kytkam v zacatku da. A hod sem pak informace o vynosu tipuju 350 g. :-)
Můžu mluvit sprostě, poslouchat rock'n'roll, pro mě už není místo v ráji..
Hooligan : je to 600super HPS N-lite a kdesi sem cet ze hrejou o docela hafo min...na odtah mam pouzit nejaky starsi ventilator co vyhrabal kamos doma hold nebyly penizky na UFO..teplota ze zacatku byla v noci hodne nizka i 12 C..ale uz je to ok a pres den tam nemam vic jak 26 stupnu..no do hnojek sem investoval asi nejvic(kdyz nepocitam lampu)..a nezbyly penizky na poradnou hlinu a dalsi jiny veci..misto zvlhcovacky sem mel topitko do akvarka v petce plne vody +rucnik..a ofuk rostlin mam myslim akoratni po tom co jsem dokoupil ten klipsnak