Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Výrazne ovocne voňavý skunk, ktorý poskytuje adekvátny výnos pri zachovaní kvality účinkov skunku. Určite odporúčam skúsiť tento model, je nenáročný na rast a zaujímavý počas celej doby.
Indica, ktorá je podľa mňa najviac zaujímavá vzhľadom, rastom a vôňou. Vonia po lesnom ovocí (čo vyplýva aj z názvu) + viacerými growermi spomínaný hubovo-machový nádych, ktorý je naozaj cítiť. Chuť pri fajčení až taká výrazná nie je, ale chce to nechať odležať + prípadný curing.
Čo sa týka účinkov, patrí medzi menej silné modely (zhodli sme sa na tom viacerí), ale nemôžem napísať, že by neučínkovala. Na druhej strane má však hodnotenie o to ťažšie, že jej konkurenti v poslednom kole boli Super Silver Haze, Kali Mist a Sensi Skunk.
Podobné šišky robí aj Danny Boy, avšak True Blueberry sa mi zdá o niečo viac "vyladenejšia", pretože tvar šišiek a tmavozelená až fialová farba je jedinečná. Viem si predstaviť, že by som šiel záhon tejto rastlinky, jej názov ju absolútne vystihuje.
Foto venujem čeprovi ako vďaku za prejavený záujem o fotky.