Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TAk dnesek byl vyznamny den.
Probehl up-grade na 600W Philips Son-T Pia Greenpower.
Tak uvidime jak se na to kytiz budou tvarit.
Pjsky:Jo myslim to tak jak si napsal. Proste si prectes doporuceny davkovani a das tam toho o 15% vic nez mas.......
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
upravujes jim vlhkost? moje kyti skoro nepijou, a taky maji obri listy. Dostavaji vzduch kolem 70%...
Cetl sem ze to souvisi kdyz maji dost vlhko, delaji v klidku velke listy a pekne rostou, neztraci pak vodu a snazi se mit co nejvetsi kapacitu listu na fotosyntezu...
Pjsky: Mno moje maji aky dost vlhko nebo. pres den 60-70%.A listy mam taky pekny zitra ti nakej vyfotim.
Mno ja se ti nedivim ze to min pije. Ja mam u toho AK v 5L a taky skoro nepije. Podle me to bude onjemem nadob. Ja uz mam tu 65L skoro plnou korinku.......tak si myslim ze proto......ale to je jen moje teorie....
Zeegun: Yes yes bude to pekny. Teplota ve skrini se mi tou lampou zvedla ale porad ji tesne pod tricitkou. dnes odpoledne sem nameril 28 stupinku ve vysce palic coz je podle me jeste prijatelna hodnota.
Kuwa a hochu......to tvoje vonelo moc nadherne...
Zeegun: Mno to ja teda nevyskousel mno....treba nekdy priste zahulime vid.....
A v prispevku sem napsl vevysce palic...jenze tam zatim sisky nemam takze ve vysce nejvysich listu mno...
Zdravim Jpt, podle me to s temi listy vypadalo na nedostatek manganu, mrkni na http://grower.cz/pestovani/navody/z...ojeni/7.html#40
jinak moc hezky, K+... jedu ted taky bubbler s kompletem od AH a nemuzu si ho vynachvalit...
Takze vcera sem prepnul na kvet.
NA rustu byli celkem tedy 37dni.
Dnes je prvni den kvetu. Vcera vecer sem jim namichal hnojky od AH v plny koncentraci na kvet tak doufam ze to s nima neco udela. Taky sem vystridal peroxid za enzymi.
A fotky?? Bohuzel se mi zesral telefon takze musite vydrzet do patku kdy budu mit uz kabel nebo digital mno....
Pjsky: Nedostatek dusiku???a pridat mikro???Nejsou v mikru nahodou mikro ziviny?? Spis si chtel rict ze prileju trosku grow slozky ne??
A ¨s tim ze kytky jeste porostou pocitam neboj....jen ted nefim zda protrhavat listy nebo ne...
svaha: Mno tohle je jen test...co kytka udela kdyz ji nechas trosku dyl rust......pristi grow urco pojede vic kytek....pocitam 12....6 na jednu 65L nadobu....jedno bubbler a druhy aero....
Tak konecne se mi podarilo vyfotit svoje milacky necim jinym nez mobilem.
Zaroven sem dneska protrhal spodni vetve u kytek a ty se tim pekne provzdusnily a trosku prosvitily. Bral sem toho docela dost a nekery i vetsi ...proste aby ty hlavni vetve mely poradnou silu. Taky probehl postrik phytaminem. Jinak phytamin davam AK cku do roztoku tak uvidim co to udela.....
Ted uz se jen kochejte fotkama
Foto1-Celkovy pohle na zavreny G-room
Foto2-Takhle to tam roste- neni lampa moc vysoko??
Foto3- Nektery vetsi vetvicky ze zastrihu
Foto4-Mno tohle sem dnes okuchal
Foto5-Mam jeste dost rezervu .........
Foto6-Mno v tomhle bych chtel ject next round