Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ohledně HANF HANF nakupuju tam celkem dlouho řezivo sou to trošku výmrdi musí se s nima člověk domluvit de jim samozřejmě o co ?? no o TEURA... Klony mam dycky minimalne 20 a víc cm. ted sem si dotáhl CR, SSK, JH, WR. a narval sem to do bubláku a zamatkoval tak uvidíme. Minulej rok sem tam vzal WW a na ven nemyslitelný maj vyselektovanou super pozdní dokvět.. 75 dní sem na to čekal minulý in.. venku minipaldičky.. ale jinak pohoda maj tam práve těch matek od každýho víc musíte si říct co chcete..
Původní příspěvek od Purple A nevíte zda to co tam prodávaj je jejich selkce?Skuste jse někdo zeptat.Třeba to jsou pouze samičí rostliny vybrány bez nějaké větší selekce.Prostě jsi vypěstily kytku uřízly řízek zjistily pohlaví řízky vyhodily(bez dokvetení) a rovnou vesele řezaly a mastily jsi kapsu.
Supr!Ale jejich jazyku bohužel nerozumím ale kytky maj pěkný.Ale to greenhouse seeds na svých reklamních vydejích také.Můžete říct jak to tam vevnitř vypadá?Pod čím rostou matky(zda tam nějaké jsou) A pod čím jsi lebedí klony?Prosím aby jste napsaly vlastní zkušenost.Díkmoc
Potrebujem Helpnut idem niekedy teraz do Viedne a chcem si kupit 2 rizky a idem vlakom tak by ma zaujímalo ze ako prejdem naspäť cez hranice s klonmi? Kde ich mam umiestnit rozmyslal som ze z domu zoberem prázdnu brasnu od buku a supnem ich tam alebo od nejakej spoločenskej hry neco ako http://www.e-kulecniky.cz/inshop/pi...enske_hry_v.jpg vyzera ze je to velka krabica. Alebo ako to budeHlavne na Sk hraniciach to bude asi problem
Původní příspěvek od RaScaL no myslil som cez colníkov a to ej jedno ale stou flaskou so to nepochopil ako mam v 1 petke mat klony a zalepit ich a z 2 na tu 1 petku dať 2 pet ved to bude vidiet cez to zelene ci nei nacrtni mi to sem ztoko K.O
Hledej , na to mame trydy jak pašovat klony tady je to o zkušenostech s řezama z Vídně , cau Hlava
Vezl jsem z Vídně semínka a klony i za časů celních kontrol (vlak, auto) a problém nikdy nebyl. Člověk nesmí stresovat. Je nutný vypadat nenápadně (sluchátka, normální oblečení, nejet sám).
Celníky zajímají především týpci se spoustou tašek, batohů (Ukrajinci, Rumuni...).
Základem neúspěchu je stres!
Prave jsme se vratily z Vidne tak hodim mensi reportek...
Byly jsme ve Floweryfield v Brunnu, mno a na prodejne par kousku vystavenych jinak nic moc, tak jsme oslovili prodavace, anglicky se temer nechytal, tak jsme zkusli neco vyplodit v nemcine... tak nam dal seznam at si vyberem co chcem no a kdyz jsme zacli vybirat tak z nej vylezlo ze vlastne vubec netusi co ma skladem, ze se podiva a z naseho vyberu nemeli nic, tak jsme mu rekli at nam donese par kousku co by doporucil na outdoor, donesl Agent Orange a Querkle a jeli jsme dom... priste jim zkusim asi napsat email predem jinac takhle je to o nicem...
No ten Querkle jeste jde ale AO , jsou pěkny klacíčky , za to jsi dal 10eu ?? Mi to připadá že jak nemáš znamý tak te podělaj ale všude , já tam teda ted nebyl ale s typem odsud sem měnil nejaky klony a on mi dal z FF Somango , klacek to byl skoro 20cm , celkem tlustej a klony docela stejny , viz fota , vlevo jsou z vídně vpravo jsou moje , jen sem si řikal co je to s listama ale to bylo asi s zimy při cestování .
..ješte ty listy , no typ od kterýho to mám mi říkal že tam snad bydlí , nebo jeho známej přimo ve vídni , tak sem si řikal pěkny klacky , nejak v lednu jsem je dostal , jedou pěkně , Hlava
To jsem taky rikal, ja si vzal prave ty Querkle a ty AO kamos, byly slabsi ale korinky meli pomale lepsi jak ty Q. S tema rizkama si myslim jak kdy, ja tam teda zajedu jen vyjimecne, ale lidi co znam tady z okoli tam jezdi docela casto a nekdy dovezou velky hovada, nekdy chcipacky... ruzne to tam stridaj ty shopy, treba od bushdoctora jsem dovezl dost velky (viz par prispevku z5), ale zas mega dlouhej kvet.
Zdravím
Chtěl bych se zeptat, kdo byl poslední dobou ve Wienu??ve Schottenfeldgasse jako ve floweryfield a nebo kam jezdite do floweryfield??a kterej den by jste doporučili?nebyl sem tam moře let a kolik chcou za mimčo?a nejake info
dikeeeeeeeeec